Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 3+kk • 100 m² bez realitkyŘehořova, Praha - Žižkov

Řehořova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena4 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 978 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme prodej komerčních prostorů v dokončeném projektu historického bytového domu ve velmi příjemné a žádané lokalitě.

Zrekonstruované prostory s universalnim obchodnímu využití o velikosti 100,4 m2 v osobním vlastnictví včetně všech spoluvlastnických podílů na domě a všech pozemcích, včetně části zařízení. Prostory jsou orientované do klidné ulice a nachází v přízemí činžovního domu ve Řehořova ulici, Praha 3 - Žižkov s přímým vstupem z ulice. Prostory je recepci a showroom, malé sklady, kuchyňka a sociální zařízení, malý kuchyňský kout.

Prostory jsou přístupné přímo z ulice samostatnými vchody. Vzhledem k různé využitelnosti prostor se jedná o velmi zajímavou nabídku. Výborná investiční příležitost. Tato lokalita disponuje výbornou dopravní dostupností (MHD - Husinecká a U Památníku) a současně kompletní občanskou vybaveností. V blízkosti domu se nachází Praha Hlavní Nádraží. Pro více informací či prohlídku kontaktujte puvvkin@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471673
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha100
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.