Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 76 m² bez realitkyDlouhá, Předboj - Předboj, Středočeský kraj

Dlouhá, Předboj - Předboj, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 345 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám samostatný Rodinný dům 3+kk v klidné části obce Předboj. Jedná se o nízkoenergetickou dřevostavbu v kategorii "B-úsporná stavba". Dům o zastavěné ploše 76 m2 a zahrada o rozloze 774 m2 je v perfektním a s láskou udržovaném stavu. Součástí domu je zastřešené garážové stání (4,7 x 3,5 m), zahradní chatka (2,3 x 3 m) a kryté zahradní posezení (3,8 x 3 m).

Vnitřní členění domu je účelné. Minimum oken a interiérových dveří představuje jednoduchý a rychlý úklid, přesto si dům zachovává dostatek světla a prostoru. Dům je uvnitř prakticky členěn zádveřím, chodbou a koupelnou na dvě poloviny. Vpravo se nachází denní zóna tvořena velkým obývacím pokojem s jídelním a kuchyňským koutem. Vlevo je klidová část domu se dvěma pokoji. Chodba uprostřed domu zabírá minimum místa a je z ní přístup do všech částí domu. Z kuchyně se vychází na terasu v zahradě za domem.

Dům je napojen na všechny IS kromě plynu. Vytápění objektu je zajištěno elektrokotlem a teplovodními soklovými radiátory. Díky faktu, že je dům skvěle tepelně izolován a celý systém topení potřebuje jen minimum množství vody, je zahřátí místností rychlé (jako přímotop) a přesto úsporné. Dům je k prodeji s částečným vybavením (kuchyňská linka ve tvaru L vč. spotřebičů, zařizovací předměty v koupelně, garnyže, rolety, osvětlení, el. sekačka na trávu a koupací sud vč. přístřešku na dříví). Po dohodě je možno prodat dům s celým vybavením.

V obci se nachází 3 restaurace, 2 obchody s potravinami a smíšeným zbožím, mateřská škola, obecní úřad, knihovna, ordinace praktické lékařky, fotbalové a víceúčelové hřiště s osvětlením, golfový resort a rybník s možností letního koupání. Obec je začleněna do pražské integrované dopravy (na metro Ládví cca 20 min.), vzdálena od hranice Prahy 10 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473739
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.