Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 2+kk • 57 m² bez realitkyChodská, Praha - Vinohrady

Chodská, Praha - Vinohrady
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám ke koupi ateliér č. 18 (56,95m2) v projektu Rezidence Chodská 22. Jedná se o mezonetový ateliér v 6. a 7. NP, přičemž jeho orientace je na západ do ulice. Ateliér bude dokončený ve vysokém standardu. Na podlahách jsou pokládány dubové parkety, do patra vede na míru zpracované kované schodiště, v koupelnách je samozřejmostí podlahové vytápění, přičemž podlahy jsou tvořeny krásnou mozaikou, po obvodu jsou položeny velkoformátové obklady a vše je doplněno o designové italské zařizovací předměty. Vše co potřebujete k dokončení, je doplnit byt o kuchyň a můžete se nastěhovat.

Dům, ve kterém se nabízený ateliér nalézá, leží v srdci pražských Vinohrad a byl postavený na počátku 20. století. V současnosti se dokončují společné prostory domu a drobné detaily v bytech. Ulice Chodská je ideální volbou pro klidný domov s možností odpočinku v nedalekých sadech. Prostor pro relaxaci poskytuje i nespočet kaváren a restaurací v blízkém okolí. Nejbližší tramvajová zastávka je necelých 200 metrů od domu.

Kompletní nabídku bytů najdete na stránce www.chodska22.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475619
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru57
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.