Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyMerhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Merhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 331 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Přímému zájemci se zajištěným financováním prodám komfortní byt 2+1 v žádané lokalitě Brno – Černá Pole. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu a je orientován k jihu (v každém podlaží jsou 3 byty). Dúm prošel nedávno postupně celkovou revitalizací technických systémů (nový výtah, rozvody elektřiny, stoupačky atd.), střechy a fasády s novým zateplením a výměnou původních oken za plastová se žaluziemi. Na střeše domu je společná televizní anténa umožňující sledovat české, slovenské a rakouské televizní programy. Dům se nachází v malém sídlišti sestávajícím z několika revitalizovaných domů. Mezi domy je dostatek parkové zeleně, nově bylo vybudováno hřiště pro míčové hry pro děti i dospělé s umělým povrchem. Doprava do centra Brna MHD cca 10 minut, stanice tramvaje a autobusů cca 2 minuty chůze. V těsné blízkosti sídliště je supermarket Albert, v docházkové vzdálenosti supermarket Lidl, zdravotní poliklinika, krytý bazén a sauna. Byt je v osobním vlastnictví občana ČR, neváznou na něm žádná věcná břemena ani zástavní právo. Společenství vlastníků bytových jednotek je bezproblémové, v domě nežijí žádní méně přizpůsobiví spoluobčané.

Byt se vyznačuje nízkými náklady na bydlení, včetně inkasa cca 3.000,-Kč měsíčně.

Byt sestává ze samostatné kuchyně o podlahové ploše 9,04 m2 s novou kuchyňskou linkou, novým plynovým sporákem s elektrickou troubou, novým odsavačem par, a komorou na potraviny (v kuchyni je též odvětraná spížka), dvou neprůchozích pokojů, každý o ploše 17,94 m2, předsíně o ploše 5,15 m2, koupelny s vanou a umyvadlem o ploše 2,13 m2, samostatným WC o ploše 1,29 m2. Z jednoho pokoje je vstup na lodžii o ploše 4,76 m2. Celková plocha bytu a lodžie je 58,25 m2. K bytu patří dále sklepní koje v prvním nadzemním podlaží o ploše 1,08 m2.

Vytápění bytu je ústřední s měřiči odebraného tepla na radiátorech, ohřev vody je centrální s měřiči odběru teplé a studené vody v bytě. V celém bytě jsou nové podlahy z kvalitního PVC, byt je nově vymalován, je prodáván jako vybavený a je připraven k okamžitému nastěhování. V bytě vysokorychlostní internet a kabelová TV UPC + telefonní linka.

Parkování je možné přímo před domem.

V zájmu právní jistoty kupujícího i prodávajícího bude Kupní smlouva sepsána notářským zápisem s poukazem kupní ceny do notářské úschovy, a to na náklady prodávajícího. Kupujícímu tedy již nevzniknou s koupí žádné další výdaje, jako je provize realitních kanceláří, poplatky za vklad vlastnictví do katastru nemovitostí apod.

Cena: 3 090 000 Kč (Uvedenou kupní cenu garantuji při uzavření kupní smlouvy, případně smlouvy o smlouvě budoucí, nejpozději do 31. srpna 2017, a to s ohledem na předpokládaný další růst cen bytů uvedené kategorie v Praze a v Brně)

Na nabídky realitních kanceláří či realitní zprostředkovatelů nereaguji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476051
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha58
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.