Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyBoženy Němcové, Velké Přílepy - Kamýk u Velkých Přílep, Středočeský kraj

Boženy Němcové, Velké Přílepy - Kamýk u Velkých Přílep, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+kk 75 m2 ve 4. konečném podlaží novostavby z roku 2005. Tedy 3. poschodí domu. Je krásný, moderní, slunný, čistý - připraven k okamžitému bydlení bez oprav , potřeby vymalování a jiných zásahů. Severovýchodní orientace, 2 terasy - větší a menší, krásný výhled do zeleně v klidné části obce Velké Přílepy ( okr. Praha Západ). V podzemních prostorách je samostatná uzamykatelná garáž - 16,10 m2. K dispozici též kočárkárna. Byt se stává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vestavěnými spotřebiči... plocha celkem 25,40 m2, je to obývací hlavní pokoj s velkou terasou. Dále 1 obytný pokoj 20,40 m2 s vestavěnou velkou skříní. 2.obytný pokoj má 15,65 m2 + disponuje menší terasou. V koupelně je vana i sprchový kout - 4,15 m2 , WC s umyvadlem...1,05 m2. Komora s policemi a pračkou k dispozici...1,05 m2. Předsíň z vestavěným botníkem a věšáky...6,10 m2. Kuchyňský kout se skládá z lednice, mrazáku, el.trouby, mikrovlnky, myčky nádobí, indukční desky na vaření a digestoře. Naproti stojí zabudovaný stůl na přípravu jídel. Ve všech místnostech je plovoucí podlaha, dřevěná Euro okna (se sítěmi proti hmyzu) wifi, přípojka na společnou anténu TV pro bezplatný příjem všech pozemních digitál. TV programů. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny plynovým kotlem umístěným v bytě. V obci jsou mateřské školky, školy, velký obchod se smíšeným zbožím,a další obchody, kino, divadlo, 2 cukrárny, 2 restaurace, hřiště, pošta, úřady atd. Z domu 5m chůze na autobusové linky č. 316 + 350 ...15m jízdy na metro Bořislavka a Dejvická. Do Roztok u Prahy 5 minut busem V bytě ponechám část vybavení i kuchyňského nádobí, nábytku, stropní úsporné osvětlení a td.

Nájemné: 20 000 Kč včetně garáže. Poplatky: 4 000 Kč (plyn, elektrika, voda, Wifi, úklid prostor, odpad ) podle spotřeby a počtu lidí v tomto bytě. Byt je určen pro nekuřáky, bez domácích mazlíčků, maximální počet 4 osoby

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476055
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.