Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 210 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Koněvova, Praha - Žižkov
Cena11 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 51 047 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji (nebo i k dlouhodobému pronájmu) exkluzivní obchodní prostor nacházející se v právě dokončené, moderní a nepřehlédnutelné novostavbě na Koněvově ulici č. 49 na Praze 3, Žižkov. Vhodné zejména jako Showroom. Možnost umístnění reklamy na fasádě! Rušné a navštěvované místo s dobrou dopravní dostupností.

Obchodní prostor má prosklené výklady i vstup přímo z ulice. Plocha přízemí 85m2, plocha suterénu 105m2, přímé osvětlení a propojení s přízemím schodišťovou halou. Prostory jsou napojeny na strojovnu klimatizace. Možnost přikoupit 1-4 parkovacích míst v garáži v suterénu objektu s přímým vstupem do obchodní jednotky.

Vysoký standard bytového domu a originální architektonické řešení. Standard jednotky bez finálních podlah. Nově v realizaci propojovací schodiště ve vysokém standardu (skleněné zábradlí, kov, dřevo). Skolaudováno. V případě zájmu možnost doprojektování a realizace finálního interiéru. K jednotce patří samostatné WC a úklidová komora.

Prohlídky možné po dohodě... Cena obchodního prostoru 210m2 - 11.900.000 Kč bez DPH. Cena parkovacího místa 360.000 Kč bez DPH, možnost koupit 1-4 parkovací místa.

We offer for sale (or even for long-term lease) an exclusive commercial space located in the recently completed, modern and unforgettable new building on Koněvova street no. 49 in Prague 3, Zizkov. Especially suitable as a Showroom. Possibility to place ads on the facade! A busy and frequented place with good transport accessibility.

The commercial area has large glass shop-windows and entrance directly from the street. Ground floor area of ​​85m2, the possibility of an additional 90m2 + balcony 16m2. Basement area 105m2, direct lighting and connection from the ground floor stairwell hall. Rear (optional) tract with a view and a balcony to Vítkov Park. Commercial space is air-condiotioned. Possibility to buy storage space and 1-5 parking spaces in the garage in the basement of the building with direct entry into the shopping unit.

High standard apartment house and original architectural design. Standard of the unit is without final floorings and without staircase. Approved. In case of interest the possibility of designing and realization of the final interior. The unit includes a separate toilet and a cleaning chamber.

Viewing possible after agreement ... Price of commercial space 210m2 - 12.400.000 Kč without VAT, price of the extension to park Vítkov about 90m2 + 16m2 balcony - +6.900.000 CZK without VAT (separate entrance). Price of parking space 360.000 CZK without VAT, possibility to buy 1-5 parking places.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480388
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha210
VybavenoNevybaveno
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.