Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 230 m² bez realitkyLuční, Vrchlabí - Podhůří-Harta, Královéhradecký kraj

Luční, Vrchlabí - Podhůří-Harta, Královéhradecký kraj
Cena5 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 451 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám rodinný dům, celkem 3 bytové jednotky se samostatnými vstupy, mezonetový 4+kk, 2+kk a obytná přístavba, jako nadstandartní garsoniéra se samostatnou šatnou. Celková zastavěná plocha 168,6 m2. Dům lze po menších úpravách užívat pro jednu rodinu. Celkový pozemek o výměře 1584 m2 je oplocený.

Nemovitost se nachází v klidné části Vrchlabí „na Berlíně“.

První bytová jednotka (4+kk) má vstup do malé předsíně a následně kuchyně. Po schodišti se jde do druhého patra, kde se nachází 3 pokoje, pracovna, samostatné WC a koupelna s vanou.

Druhá bytová jednotka (2+KK) má vstup do prostorné chodby, dále se vchází do velké místnosti s kuchyňským koutem a francouzskými dveřmi do zahrady, součástí je koupelna s vířivou vanou i sprchovým koutem a WC. Dále je v bytě ložnice. Tyto dva byty lze spojit v jeden.

Třetí bytová jednotka je realizována jako 1+1 s velkou chodbou a samostatnou šatnou, v hlavní místnosti jsou krbová kamna. Nachází se zde menší samostatná kuchyňka.

V celém domě jsou plovoucí podlahy, nebo dlažba. Dům je částečně podsklepen, kde se nachází kotelna na tuhá paliva s kotlem a další místnost s oknem. Vodovod je obecní, dům má i vlastní studnu a napojení na kanalizaci. Pozemek je koncipován jako dvě stavební parcely, tedy na jedné lze realizovat další stavbu. Na upravené zahradě jsou dvě zastřešené pergoly, malé travnaté „fotbalové“ hřiště, větší kůlna, nadzemní bazén a několik vzrostlých stromů a vkusně upravenou zahradou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481532
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha230
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.