Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 220 m² bez realitkyLetní, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj

Letní, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj
Cena5 960 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 276 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vlastnsoti tohoto domu ocení především ti, kdo chtějí bydlet a pracovat v jednom místě. Např. živnostníci, kteří nechtějí platit drahý nájem za dílnu či sklady. Posloužil by dobře i jako sídlo menší firmy. Kromě prostorů k bydlení má i velkou dvougaráž, kůlnu s vjezdem vysokým 4 m (např. pro nákladní auto) a domek na nářadí.Dům má vjezd přímo z hlavní silnice Praha - Benešov. Od hluku ze silnice chrání lípa před domem. Pozemek má rozlohu 1431 m2.

První část domu je obytná, využití druhé části domu může být pro podnikání (truhlárna, autoservis, pneuservis apod.), nebo pro skladování, garážování, …. Dům je zděný, postavený na kamenné podezdívce, střechu tvoří pálené tašky, okna jsou plastová. Dům je ve velmi dobrém technickém stavu, je udržovaný a průběžně rekonstruovaný. Za posledních 20 roků byly udělány 2 větší rekonstrukce a několik menších úprav. Nové jsou rozvody vody, odpadů, topení, elektřiny, dále podlahy, vyvložkovaný komín, zateplení podkroví, izolace a zateplení podlah v přízemí. Dispozici obytné části tvoří v přízemí: veranda, obývací pokoj, ložnice, pokoj-pracovna, kuchyň, spíž, koupelna s vanou a samostatná toaleta. V patře jsou tři pokoje, jeden s výstupem na prostornou terasu, dvě šatny a koupelna s vanou a toaletou. V případě potřeby je možné navazující půdu využít na dostavbu kuchyně. Obě podlaží spojuje dřevěné schodiště. Vytápění je ústřední s plynovým kotlem, k dispozici je i kotel na pevná paliva, v obývacím pokoji jsou navíc krbová kamna, v koupelně je podlahové topení. Druhá, navazující část domu má podlahovou plochu 160 m2. PENB-třída G (bude aktualizováno). Dům má vlastní studnu i možnost připojení na obecní vodovod, obecní kanalizaci, elektřina 230 a 400 V a zemní plyn. Na pozemku je dále postaven malý domek – vhodný skladovací prostor a venkovní sklípek. Zahrada u domu je velmi pěkná, udržovaná. Dvůr je zpevněný, lze ho využít k parkování více vozidel. Lokalita: Ládví je místní část obce Kamenice, nachází se 15 km jižně od Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481642
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha220
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.