Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 135 m² bez realitkyNeustupov - Neustupov, Středočeský kraj

Neustupov - Neustupov, Středočeský kraj
Cena3 880 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 455 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme vám netradiční, velkoryse zrekonstruovaný venkovský loft s vinným sklepem v obci Neustupov, 45 min jízdy z Prahy. Objekt lze využívat jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci. Celková plocha 221m2, z toho zastavěná 85m, obytná 135m s možností rozšíření až na 170m.

Srdcem objektu 4-5+kk je centrální obytný prostor, otevřený až do krovu s výškou téměř 6m. Po obou stranách přechází do horních galerií, které lze buď ponechat otevřené se zabrádlím, nebo oddělit od centrálního prostoru příčkou a vytvořit tak zcela oddělené pokoje.

PUDORYS: Celková podlahová obytná plocha 135m.: Plocha přízemí 85m: cenrální OP -38,9, vstupní hala 7,1m, ložnice 18,4m, koupelna 7,2m, technická místnost 10,7m, Galerie v 1. Patře: galerie A – 29,2, galerie B- 21m, vinný sklep 7,2 m. Kuchyně řešena otevřeným vyzděným systémem, linka obložená dlažbout. V koupelně vana i sprchový kout.

ZAHRADA: Zahrada je skromná, cca 130m, nicméně nabízí dostatek prostoru pro venkovní posezení s grilem, houpací síť, vířivku, či menší bazének i pár keříků rajčat. Zahrada je otočená na západ a sousedí se zahradami okolních domů, přičemž je cca 2m nad úrovní vetšiny okolních zahrad.

TECHNICKÉ PARAMETRY: Objekt je napojen na místí vodovod a zároveň má studnu sdílenou se sousedem, odpad řešen čističkou svedenou do dešťové kanalizace, vytápění elektrokotel, ovládaný na dálku přes mobil, krbová vložka & je připraven vstup do komína a místo pro sporáková kamna. Teplá voda bojler. Rozvody v mědi, hliníkové radiátory. Všechny rozvody a technické zázemí zcela nové. Na podlaze pohledová betonová stěrka nejvyšší kvality, uzavřená prostředkem Asford Formula. Je možné položit obklad i dřevo v případě zájmu. Střecha nova pálená taška. Dřevěná okna. Objekt napojen na vlastní wifi a vybaven kamerovým systémem s možností vzdáleného prohlížení. SAT, kabel. Štítek energetické náročnosti jsme ještě nedělali.

V objektu a okolí ještě probíhají poslední dokončovací práce. V případě zájmu, jsme schopni na základě dohody se zájemcem dokončit věškeré věci “na klíč” dle zadání a dát tak loftu buď rustikální, nebo naopak více moderní vzhled...

LOKALITA: Neustupov se nachází v malebném kraji Blanických rytířů, 60 km z Prahy - 45min jízdy autem, na okraji České Sibiře. Lokalita nabízí nepřeber možností pro aktivně založené zájemce- turistiku, cykloturistiku, jezdectví. Bájná hora Blaník 17 km, Golf Čertovo Břemeno 25km, golf Loretta 35 km, Farma shirských koní Mysletice 3km, Ski Areál Monínec - sjezdovka a síť běžkařských tratí pouze 23 km!

Pro děti jsou poblíž dvě krásné farmy s mini ZOO: Farma Blaník 20km, Čapí hnízdo 12km.

Pro gurmány nedaleký Zámek Ratměřice 11 km, Zájezdní hostinec Starý svět v Americe 9km, přápadně Goldie v Táboře 30km.

Objekt prodáváme bez realitní kanceláře, jsme přímí majitelé.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484539
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha135
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.