Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 286 m² bez realitky

Na Tribulkách, Sázava - Černé Budy, Středočeský krajČástečně vybaveno • Balkón • Terasa

Cena4 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 436 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.


Předmětem prodeje je vila ze 40 let minulého století 6+2 KK , 286 m2 užitného prostoru s terasou , venkovním krbem, bazénem , garáží a zahradou, na které je studna s pitnou vodou a kanalizací. Možnost používání i městské vody . Pozemek má 870 m2. Rodinný dům č.p. 109 se nachází na jižním svahu Sázavy - Černých Bud v ulici na Tribulkách . Přístup k domu je po zpevněné asfaltové komunikaci. V okolí rodinného domu se nachází rezidenční zástavba obdobného charakteru . Sázava je tradičně místem pro kvalitní bydlení . Nabízená nemovitost je vhodná jak pro trvalé bydlení , tak pro rekreační účely. Občanská vybavenost je plnohodnotná.V blízkosti je MŠ, základní škola, tenisové kurty, sportovní hala, venkovní sportoviště , park a hlavně romantická řeka Sázava, jejíž okolí je stvořené k procházkám .Praha je vzdálená cca 34 km - dobrá dopravní dostupnost po D1. Vlakové i autobusové spojení .

Rodinný dům je samostatně stojící , částečně podsklepený , s jedním podzemním, s jedním nadzemním podlažím a dvěma podkrovími, které jsou uzpůsobeny k bydlení . Dům je přibližně obdélníkového půdorysu. V rodinném domě se nachází dvě bytové jednotky kategorie 3+1.

V prvním podlaží se nachází technická místnost s vodárnou, s plynovým kotlem a místnost sloužící jako pracovna . V přízemí rodinného domu se nachází bytová jednotka 3+1. Nachází se zde dva pokoje , kuchyň a sociální zázemí .

V podkroví se potom nachází druhá bytová jednotka 3+1. V podkroví se nachází kuchyň, dva pokoje a sociální zázemí. V dalším podkroví (pod hřebenem střechy) se nachází pokoj .Vertikální komunikační prostor je zajištěn betonovým schodištěm. Do nejvyššího podkroví je přístup po dřevěném schodišti. V okolí domu jsou provedeny zpevněné plochy a chodníky ze zámkové dlažby .

V jižní části pozemku se nachází nekrytý zapuštěný bazén o rozměrech 6x3 m.Vedle rodinného domu se nachází dřevěná pergola se stanovou střechou a zpevněnou podlahou z vymývaných dlaždic. Na hranici pozemku s ulicí Na Tribulkách je umístěna kolna a garáž.

Rodinný dům je založen na základových pasech s vodorovnou hydroizolací , svislé konstrukce jsou zděné, smíšené , vodorovné konstrukce jsou dřevěné trámové. Střecha je sedlová , střešní krytina z pálených tašek typu bobrovka. Klempířské konstrukce jsou z pozink plechu. Rodinný dům je po celkové rekonstrukci .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485682
Dispozice6+kk
Dostupné od18. 7. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha286
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 21 436 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google