Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 47 m² bez realitky10134, Chyňava - Chyňava, Středočeský kraj

10134, Chyňava - Chyňava, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 780 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 636 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Obytná chata v Podkozí, Ptice – zděná podsklepená chata s podkrovím, nově zrekonstruovaná. Je určena i k trvalému bydlení. již vyzkoušeno. Chata má kompletně nové rozvody elektřiny, odpadů, septik, novou koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, kuchyň se sklokeramickou deskou, myčkou, lednicí, je připravená přípojka na pračku. V obytné místnosti je komín obložený originálním keramickým obkladem s kamny (či krbem). Podlahu tvoří v předsíni a kuchyni nová dlažba, v obytné místnosti v přízemí a v podkroví je plovoucí podlaha. Jak v přízemí tak v podkroví je řada prostoru pro vybudování úložných skříní či pracovního koutu. V podklepené části je velký prostor úložný, pracovní část, dřevník. Celá chata je rekonstruována podle principů Feng shui. Okolí chaty tvoří zahrada s ovocnými stromy, bylinkymi a okrasnými květinami. Kolem pozemku je živý plot. Součástí je vjezd k chatě, kde je možno parkovat. Ve větším okolí jsou nádherné lesy, potok, cyklistické stezky. Terén je také celý pod bezpečnostnímy kameramy, což zaručuje klid a bezpečnost pro celé okolí.

Podkozí patří mezi malé vesnice. Počet jeho stálých obyvatel se pohybuje kolem padesáti. Kolem vesnice protéká potok Kačák, jenž byl znám v minulém století ve spojitosti s trampskou činností. Podkozí je obklopeno lesy, chatovými osadami a poli. Krajina v okolí je mírně kopcovitá. Podkozí ožívá ruchem především v letních měsících, kdy z nedalekých měst Kladna a Prahy přijíždějí do okolí obce rekreanti a chataři. Nedaleko se nachází restaurace s barem, z části zastřešené venkovní terasy a v letních měsících nabízí zahrádku a dětské hřiště.

Okolí: CHýňava, Nenačovice, Malé Kyšice, Dědkův Mlýn

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486102
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha47
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.