Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyBěly Pažoutové, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Běly Pažoutové, Brno - Komín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Hledáme milé nájemníky do plně zařízeného bytu, v němž jsme prožili řádku šťastných let, a přáli bychom si proto, abyste zde byli spokojeni .

Byt je slunný 3+1 o celkové výměře 78 m2 na ulici Běly Pažoutové v Komíně. Nachází se ve druhém patře (ze čtyř). V roce 2013 proběhla důkladná rekonstrukce, byt má zděné jádro, vestavěný nábytek a spotřebiče (pračku, myčku, ledničku, mikrovlnnou troubu), skleněnou stěnu, plastová okna se žaluziemi. Dům je zateplený (2011), bez výtahu.

Kromě klidné lokality s velmi dobrou dopravní dostupností a zároveň přímým výhledem do zeleně ze všech oken je klidný i celý dům. Také proto preferujeme někoho, komu tento stav vyhovuje a sám jej podporuje. Před domem je bezproblémové parkování.

Byt má následující neprůchozí pokoje: obývací pokoj 21 m2, ložnice 17 m2, pracovna (či dětský pokoj) 12 m2, kuchyně 12 m2 a také koupelna, samostatné WC (s umývátkem), předsíň, spíž, lodžie, sklep a místo v kočárkárně. Součástí vybavení bytu jsou mj. zdravotní matrace, nábytek na lodžii, televize či audiosoustava. V bytě je kabel na internet a televizi.

Byt je k nastěhování od 30. 7. 2018.

We are looking forward to a tenant(s) for a fully equipped apartment, in which we spent several happy years. We therefore wish to a tenant(s) to enjoy it as well.

The apartment is a sunny one with four rooms (78 m2) at Běly Pažoutové street, city district Brno – Komín. The apartment is located in the second storey out of four. The apartment was thoroughly reconstructed in 2013 as it has newly built bathroom and separate WC, in-built furniture as well as in-built appliances (washing machine, dish washer, refrigerator, microwave oven), plastic windows etc. The house was reconstructed as well (year 2011), without elevator.

The house as well as its surrounding is very quiet with excellent connection by (public) transport. We would like to remain the house quiet and therefore we are searching for somebody who accepts such offer. A view from all four windows is into the green. Parking places are available in front of the house.

The apartment comprises the following rooms: living room 21 m2, bedroom 17 m2, study room (or playroom) 12 m2, kitchen 12 m2 as well as bathroom, standalone WC (with basin), hall, pantry, basement and balcony (loggia). Furnishings comprise, among others, bed with healthy mattresses, table and chairs for a balcony, TV and 6 channel audio. Cable internet connection as well as cable TV are available.

The apartment is available from 30 July 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486170
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.