Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 4+kk • 84 m² bez realitkyStrážovská, Praha - Radotín

Strážovská, Praha - Radotín
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme krásné slunné kanceláře v prvorepublikové činžovní vile z roku 1925 po kompletní rekonstrukci v letech 2016-2017. Dům byl rekonstruován na nízkoenergetický ve třídě A. vila je umístěna v patě Radotínského kopce a je vzdálena 5 minut od vlakového nádražní Praha Radotín. Jako zdroj vytápění slouží tepelné čerpadlo s akumulační nádrží, která v zimě dodává teplou vodu pro vytápění a v létě studenou vodu pro chladící jednotky umístěné ve všech místnostech. Na střeše jsou umístěny FVE elektrické panely.

Kanceláře tvoří téměř celé podlaží a jsou umístěny v přízemí domu. Jejich výměra je 84 m2 a jednotka má samostatný vchod. Jednotka obsahuje 3 kanceláře (22,64 m2, 20,0 m2 a 12,29 m2), jednu denní místnost s kuch. koutem (16,65 m2), chodbu, koupelnu se sprch. Koutem a oddělené wc s možností připojení pračky a sušičky.

Prostory jsou orientovány na jih do ulice. V místnostech je podlahové vytápění a v každé místnosti je umístěna chladící jednotka. Okna jsou dřevěná špaletová se čtyř-sklem. Dveře jsou repasovány z původních. Na podlahách je přírodní linoleum ve světlém a tmavém odstínu. Zařízení je z kvalitních materiálů. Jednotka má zabezpečovací zařízení napojené na pult centrální ochrany. V domě je k dispozici vysokorychlostní internet UPC 250/25Mbit (není v ceně). Možnost pronájmu garáže za 2000 Kč/měs. Možnost využití uklízečky, která dochází 1x v týdnu (není v ceně). Zbytek prostor v domě slouží jako kanceláře projektových firem, které nabízí možnost sdílení tiskáren a plotteru. Kanceláře mohou pod dohodě zůstat zařízené.

Volné od 9/2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486677
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha84
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.