Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 78 m² bez realitkyKošinova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Košinova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem bytu 4+kk na ulici Košínová, Brno-Královo Pole

Byt je o rozloze 78 m2, nachází se v 1 patře 2 patrového cihlového činžového domu, který má pouze 4 byty. Dům se nachází v slepé ulici. Parkování je bezproblémové u baráku v ulici, nebo je možnost, za příplatek, v kryté garáži (až pro 10 aut) pouze pro obyvatele domu.

Hlavní pokoj má velikost 24,5 m2, dále jsou tam dva menší pokoje rozloze 12, 14 m2 a také jeden malý pokoj, který se dá použít jako pracovnu nebo technickou místnost, z předsíně je vchod do pokoje, do kuchyně a do koupelny se sprchovým koutem a WC. V domě proběhlá rekonstrukce vodovodních instalací, elektřiny, nový úsporný kotel.

Kuchyně je vybavena novou dřevěnou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči jako: trouba, sporák, digestoř, lednička a myčka na nádobí. Předsíň je vybavena novou věstavenou skříní. V celém bytě kachličkové a nové dřevěné podlahy. Byt je velmi slunný. Volný od 1.8.2019.

Byt je vhodný jak pro rodinu, a také (vzhledem k poloze a zajištěnemu parkovani až pro 10 aut) je možno využít jako kancelář pro menší firmu. Nachází se v blízkosti MHD, v 5 min chůze je nákupní centrum, pošta.

Cena nájmu činí 20000,- Kč/měsíčně. Cena je včetně záloh na energii pro 4 osoby. Internet si v případě zájmu může nájemník zařídit na vlastní smlouvu.

Majitel požaduje kauci ve výši 1 nájmu, vratnou na konci nájemního vztahu, či bude využita na uhrazení posledního nájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488468
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.