Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 79 m² bez realitkyLnářská, Praha - Uhříněves

Lnářská, Praha - UhříněvesČástečně vybaveno
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 618 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji menší RD v oblíbené lokalitě Prahy-Uhříněvsi, v původní residenční zástavbě.

Jde o rodinný dům o ploše 79 m2, s pozemkem 340 m2. Dům v minulosti prošel část. rekonstrukcí – plastová okna, střešní krytina, prostorná koupelna…

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě – vodovod, plyn, kanalizaci, elektřinu, telefon/internet. Vytápění a ohřev teplé vody jsou centrální, zajišťované plynovým kotlem. Dům rovněž disponuje studnou, kterou lze využít na zalévání zahrady.

Stavebně se jedná o samostatnou polovinu dvojdomku se svým vlastním č.p. a vlastním pozemkem. K domu zezadu dále přiléhá zděná kůlna a zahradní posezení s venkovním krbem. Upravená zahrádka pak poskytuje dostatek soukromí a možnost příjemné relaxace. Před domem je vyhrazené parkovací stání pro dvě auta. V případě potřeby dům umožňuje i eventuální budoucí rozšíření formou přístavby v zadní části.

Městská část Praha-Uhříněves se dynamicky rozvíjí a právem nyní patří mezi oblíbené lokality pro bydlení. Disponuje veškerou občanskou vybaveností – MŠ, ZŠ, supermarket a další obchody, banka, několik restaurací, poliklinika. V místě se rovněž nabízí množství aktivit pro volný čas – lesopark, rybníky, cyklostezky, sportovní areál s tenisovými kurty, divadlo. Lokalita je velmi dobře dopravně dostupná MHD. (Autobusem 12 minut na metro Háje, 16 minut na Depo Hostivař, 20 minut vlakem přímo do centra Prahy.) V dojezdové vzdálenosti několika minut autem se pak nachází nákupní zóna Čestlice a nájezd na D1.

Doporučuji prohlídku - za cenu bytu nabízí tato nemovitost svému potenciálnímu kupci velmi příjemné bydlení v rodinném domě na vlastním pozemku se zahrádkou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488679
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBF

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.