Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 321 m² bez realitkyNezamyslova, Praha - Nusle

Nezamyslova, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce74 000 Kč


Jako přímý majitel nabízíme k pronájmu nestandardní komerční prostor o velikosti 321 m2 + předzahrádka, který se nachází v populární lokalitě Praha 2.

Tato lokalita je hodně vyhledávaná, a to kvůli blízkosti centru Prahy a rozvinuté infrastruktuře. V okolí naleznete vynikající občanskou vybavenost a možnost klidného odpočinku v parku Folimanka. Budova se nachází v blízkosti centra města (5 minut tramvají).

Objekt pronájmu se nachází v přízemí a v suterénu vnitrobloku činžovního domu. Jde o rohové umístění. Jedná se o velmi zajímavě řešený prostor o 3 vchodech - z ulice Oldřichova, z ulice Nezamyslova a únikový východ do dvorního traktu. Z Oldřichovy ulice se do objektu vstupuje přes recepci, následuje chodba a 3 oddělené kancelářské místnosti se sociálním zařízením a technickou místností. Z Nezamyslovy ulice je vstup přes zahrádku do vinárny s barem, posezením a sociálním zařízením. Oba přízemní prostory jsou propojeny velmi pěkným schodištěm v dřevěném dekoru, které z obou stran ústí do suterénu, kde se nachází velká reprezentační místnost opět s barem. Dále je v suterénu kuchyň, sklady, sociální zařízení, výlevka a nouzový východ na dvůr.

V současné době je prostor kolaudován jako restaurační provoz - vinárna. Dříve zde byla oblíbená restaurace Pravěk.

Vhodné např. na provoz vinárny s využitím, jak reprezentačních prostor k pořádání společenských akcí či ochutnávek, tak prostoru na kanceláře.

Celková cena: 35.000 Kč + poplatky (vodné/stočné, komíny....). Elektřinu a plyn si převádí každý nájemník sám na sebe.

Volné od 1.10.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491259
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha321
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.