Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+1 • 100 m² bez realitkyŠebířov - Šebířov, Jihočeský kraj

Šebířov - Šebířov, Jihočeský krajVybaveno
Cena1 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 277 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji chatu o podlahové ploše 100m2.Chata se nachází u obce Skrýšov, mezi obcemi Mladá Vožice a Kamberk, v malé chatové oblasti Pod Horami, v žádaném kraji Podblanicka.

Chata je na klidném místě na okraji rozsáhlého lesa. Vlastní pozemek o výměře 511m2 je na konci příjezdové cesty a poskytuje absolutní soukromí. NUTNO VIDĚT.

Chata je částečně podsklepená, vstup je přes zastřešenou terasu s posezením. Součástí terasy je krb s udírnou obložený „ bílým kamenem “. V přízemí objektu je WC, malá koupelna, obývací pokoj s krbovými kamny a balkónem, prostorná kuchyň s jídelnou a vstupem na terasu. V podkroví jsou dva částečně od sebe oddělené pokoje s balkónem.

Pitná voda z vlastní studny, elektřina 220V/380V, žumpa. Vytápění krbem s krbovou vložkou + rozvod vzduchovým průduchem do podkroví. Nemovitost prodáváme s veškerým vybavením. Na pozemku dřevěný zahradní domek. Možnost koupání v nedalekém kamberském rybníku. Vzdálenost od Prahy 80km, Tábor 25km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493621
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Plocha100
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.