Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 47 m² bez realitkySchweitzerova, Olomouc - Povel, Olomoucký kraj

Schweitzerova, Olomouc - Povel, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Jde o zrekonstruovaný panelový byt v 6 ze 7 podlaží. Byt po rekonstrukci má všechny stěny omítnuty a vymalované na bílo. Podlahy jsou lamino v designu buk pouze v zádveří na WC a v koupelně je keramická dlažba. Dveře Sapeli dýha buk. V kuchyni je sádrokartonový strop s vestavěnými bodovými světly. Všechna okna jsou zastíněna žaluziemi , je zde nad okny příprava pro zavěšení záclon. Ložnice je vybavena vestavěnou skříní přes celou stěnu (9m2). Obývací pokoj je vybaven sedačkou, dvěma křesly, konferenčním stolkem a stolkem pod TV. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou s vestavěnou sklokeramickou deskou, troubou, lednicí a přípravou pro připojení pračky nebo myčky. V zádveří jsou skříně pro uložení obuvi, věšák a ukládací prostor pod stropem.

It´s flat in 6 out of 7 flors panel building. This flat was reconstructed to build separately rooms, WC and bathroom. By the reconstruction of this flat was, all the walls painted in white and are from floated coat. Floors are laminated in beech design only door area on WC and bathroom is ceramic tiles. Doors Sapeli beech wood veneer. In the kitchen is gyps board ceiling with built-in spot lights. All Windows are dominated by curtains, there's over Windows preparing to hang up curtains. Bedroom is equipped with a built-in wardrobe across the entire wall (9m2). Living room is equipped with a bench seat, two chairs, a conference table and table below TV. The kitchen is equipped with a new kitchens with built-in having a plate, microwave, fridge and preparation for washing machines or dishwashers connection. In the door area are enclosures for saving footwear, hanger and storage space under the ceiling.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu49494
Dispozice2+1
Podlaží6
Plocha47
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.