Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře 3+kk • 156 m² bez realitkyPláničkova, Praha - Veleslavín

Pláničkova, Praha - VeleslavínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme Vám exkluzivně kancelářské prostory o podlahové ploše 156 m2 v žádané lokalitě Petřin, a to pouze 5 min. pěšky od metra Petřiny. Kanceláře jsou tvořeny třemi místnostmi, z nichž 2 jsou samostatné (17 a 20 m2), největší místnost pak představuje prostorný open space o ploše 92 m2. V případě potřeb lze velká místnost rozdělit příčkami. K dispozici je zázemí kanceláří, které tvoří WC a kuchyňka se sprchou. Kanceláře se pronajímají jako nezařízené, v přiloženém plánku je zobrazeno možné rozložení stolů (v plánku použity psací stoly o rozměrech 80 x 160 cm). Prostory jsou ideální pro firmy do 13 zaměstnanců, při tomto počtu lze vytvořit standardní pracovní prostředí s jednou místností sloužící jako místnost ředitele, jedné zasedací místnosti pro 10 osob a jedné velké místnosti pro 10-12 osob. Ze dvou kanceláří je vstup na upravenou zahradu u domu. Kanceláře jsou světlé s orientací na 3 světové strany. Prostory vhodné k jakékoliv nehlučné komerční činnosti vyjma restauračního provozu. Doporučeno i jako show room.

Kanceláře jsou zasíťované rozvody PC, telefonů, prostory jsou chráněny alarmem, v areálu je 24 hodinová ostraha a PCO. Parkování v areálu možné (zónové parkování), k dispozici také pronájem krytého parkovacího místa v prvním podzemním podlaží za cenu 2.200 Kč / měs. Spotřeba elektrické energie bude převedena na nájemce, poplatky za služby činí pouze 4.000 Kč / měs.

Celý areál se vyznačuje moderním architektonickým řešením a hezky upravenou zelení mezi jednotlivými objekty. V areálu se nachází spousta prodejen a služeb (banky, restaurace, kavárny) u metra Petřiny je supermarket Billa. Doporučujeme jako vhodné prostory pro firmy o velikosti do 13 zaměstnanců, které chtějí sídlit v tichém a krásném prostředí s velmi dobrou dostupností do centra (metrem na Muzeum pouze za 14 min.) a s návazností na tunelový komplex Blanka. V případě zájmu větších firem možnost propojení těchto prostor se sousedními prostory o ploše 162 m2 (viz. další inzerát). K dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496888
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha156
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.