Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyKarlovarská, Praha - Ruzyně

Karlovarská, Praha - Ruzyně
Cena2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 984 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji bytovou jednotku 2kk, plocha 41m2, v přízemí prvorepublikové vily. K jednotce také náleží sklep (1,2m2), vyhrazené venkovní parkovací místo na pozemku, společná zahrada na oploceném pozemku. V domě se bude vyskytovat jen 10 jednotek. V současné době probíhá jejich kompletní rekonstrukce (izolace, okna, podlahy, rozvody, dveře, obklady, koupelna), která bude dokončena na prelomu kvetna a cervna. Po dokončení se bude jednat o novostavbu. Byt má výbornou polohu vůči letišti a je na hlavních tepnách – pražský okruh, spousta zeleně (rybník Jiviny 200m, obora Hvězda, Ladronka). V pěší dostupnosti MHD autobusová zastávka, Hornbach, Lidl. Jedná se o zajímavou investici s vysokým potenciálem přes Airbnb díky blízkosti letiště.

K bytové jednotce je nutné přikoupit venkovní parkovací stání v ceně 200tis. a sklep v hodnote 50tis. Vizualizace interieru je dělaná na míru bytové jednotky, která zohledňuje předvybrané standarty - zejm. podlaha, dveře (nejedná se o šablonu od developera).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500497
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha41
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.