Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyPod Koželuhy, Jičín - Jičín, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Pod Koželuhy, Jičín - Jičín, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena2 520 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 687 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji družstevní byt o velikosti 66 m2 v lokalitě Nové město ve 3-podlažní zděné bytovce, byt situován v prvním patře, krajní vchod se zateplenou boční stěnou. Převod před prodejem bytu do OV možný (pak je ale nutné při prodeji hradit daň z převodu nemovitých věcí). V bytě proběhla rekonstrukce v roce 2008 - koupelna, WC, kuchyň, chodby - rozvody vody, elektřiny, hydroizolace, dražby, obklady a zařízení WC a koupelny, kuchyňská linka + topení v celém bytě - radiátory a elektrokotel. V domě jsou vyměněna okna (plastová) včetně vstupních dveří a lodžií ve společných prostorách. K bytu patří balkon a 2 sklepy a podíl na společném prostoru za domem.

Místnosti:

Obývací pokoj - cca 22 m2 - loni zrekonstruovaná podlaha - nivelace + plovoucí vinil, je zde vstup na balkon

Ložnice - cca 15 m2 - zrenovovaná parketová podlaha, velká vestavěná skříň přes jednu stranu místnosti - výše uvedené dva pokoje mají okna na západ, výhled do společného prostoru za domem.

Na východní stranu pokoj o velikosti cca 12 m - původní parkety a kuchyň - cca 8 m2 (součástí není myčka a lednice). Plocha WC, koupelny a balkonu cca 8 m2.

V celém bytě jsou vyměněny interiérové dveře, v předsíni je na míru udělaná odkládací stěna s botníkem a skříň, ve spojovací chodbičce pak další vestavěná skříň.

Ve vchodě bytového domu k dispozici kočárkárna a kolárna. Veškerý provoz bytu na elektřinu, díky tomu jsou celkové náklady na topení, ohřev vody, vaření, pračka, myčka, sušička, indukční deska, PC cca 2200/měsíc díky nízké distribuční sazbě.

O bytovku se samospráva velmi stará, počínaje úklidem a údržbou, dále jsou postupně realizovány potřebné opravy domu (v současné době řešena úprava společného prostoru za domem - hřiště, zeleň). Možnost výhodného rychlého připojení k internetu až 100 Mb/s od společnosti Gradace - přípojka dovedena až do bytové jednotky. V domě společná televizní anténa.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506580
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.