Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyNovodvorská, Třebíč - Třebíč, Kraj Vysočina

Rezervováno
Novodvorská, Třebíč - Třebíč, Kraj VysočinaVybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 823 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme byt v OV 3+1, 73 m2 na ulici Novodvorská v Třebíči, 5. patro z 6, na patře pouze jeden sousední byt. Dům je po revitalizaci (okna, zateplení, stoupačky, balkony), v roce 2017 byl instalován nový výtah (zvětšený oproti standardu).

Byt je po kompletní rekonstrukci ve vyšším standardu - nové elektrické rozvody v celém bytě, vinylová podlaha, nové zděné jádro se zvětšenou koupelnou s výklenkem pro pračku a sušičku, rozšířená vana se sprchovým setem a zástěnou, samostatné WC, kuchyň na míru včetně spotřebičů (sklokeramická deska, digestoř, trouba, mikrovlnná trouba, myčka, kombinovaná lednice s mrazákem), žulová pracovní deska, na chodbě a v ložnici vestavné skříně na míru, manželská postel z masivu (dub), ve všech větracích oknech sítě proti hmyzu. K bytu náleží zděný sklep a balkon. Náklady na vytápění v domě patří dlouhodobě mezi nejnižší ze všech bytových domů v Třebíči.

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností v dochůzkové vzdálenosti - ZŠ a MŠ Benešova, 2 zastávky MHD, 2 supermarkety (Kaufland a Albert), dětské zdravotní středisko, dětská hřiště, knihovna, atd. Přímo před domem je velké parkoviště.

Byt je volný po dohodě, nejdříve však v létě 2018. Prodej bytu bez realitní kanceláře, prodávající zajistí a hradí komplexní právní servis pro zajištění jistoty oběma stranám (smlouva o smlouvě budoucí, kupní smlouva, vypořádání kupní ceny prostřednictvím advokátní úschovy po zápisu na katastr nemovitostí).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506583
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha73
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.