Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 830 m² bez realitkyTlustého, Praha - Horní Počernice

Tlustého, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné33 900 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Vratná kauce120 000 Kč


SNÍŽENÍ CENY pro 2018 Nabízíme pronájem uzavřeného areálu s vlastním oploceným parkovištěm, využití jako - provozovny obchodu, nebo kanceláří na hlavní třídě v Horních Počernicích. Topení plynovým kotlem. Aktuálně je provozovna funkční, s možností okamžitého uvolnění. Možnost vnější i technické úpravy, za dočasné snížení nájmu ! Dříve prodej CNC obráběcích strojů HYUNDAI a aktuálně prodej a servis nářadí.. Objekt má zřízenou silnou přípojku na elektřinu, Zálohy na energie s ročním vyúčtováním dle skutečné spotřeby. Cena měsíčního pronájmu bez DPH.

We offer rental of a closed complex with its own fenced parking lot as - offices / offices on the main street in Horní Počernice. Heating gas boiler. Currently the facility is functional, with immediate release. Possibility of external and technical adjustment for temporary reduction of rent! Former sale of HYUNDAI CNC machine tools and current sale and servicing of tools .. The building has a strong electricity connection, Monthly rental price excluding VAT. Energy backups with annual billing based on actual consumption.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507397
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha830
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.