Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyDružstevní, Litomyšl - Litomyšl, Pardubický kraj

Družstevní, Litomyšl - Litomyšl, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Exklusivní ubytování v Litomyšli

Byt se nachází v klidné části Litomyšle zvané Zahájí, vzdáleného od centra pouhých 7 minut, s výhledem na zámek a přilehlé okolí. Byt byl kompletně zrekonstruován dle návrhů architekta. Celkové provedení bytu je nadstandartní. Zabezpečení je řešeno pomocí kamerového systému a dvou uzamykatelných vstupních dveří. Zároveň je možné parkovat auta na pozemku patřící k pronajímanému bytu, pozemek je oplocen.

Vybavení bytu je kompletní, kuchyňská linka včetně všech spotřebičů (horkovzdušná a mikrovlnná trouba, indukční varná deska, lednice, mrazák). Toaleta a koupelna jsou oddělené, a koupelna obsahuje vanu, sprchu, dvojité umyvadlo, pračku a sušičku. Samozřejmostí je žehlící prkno a žehlička. Po technické stránce je byt vybaven internetovým připojením, centrálním vytápěním a nadstandardně pak také nuceným větráním a klimatizací. Byt pojme až 6 osob a jeho velikost je 76 m2. Cena zahrnuje přístupu k internetu.

Quiet place close to the center

Well equipped flat after complete renovation with air condition, great kitchen ( microwave oven, oven, glass ceramic hob, fridge, and freezer) and fantastic location close to the center (5min. caste, 7 min to the main square). For the video surveillance and privet car park you are going to feel safe and free during your stay.

Flat comprises three bedrooms, kitchen, WC, and bathroom.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507598
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.