Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyKopečná, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Kopečná, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízím k pronájmu moderně vybavený byt 2+kk v centru Brna včetně zařízení, 100 m od pěší zóny. Vstup do domu je plně bezbariérový. Centrum města, MHD, vlakové nádraží, nemocnice, lékárna, obchody, restaurace, kino, večerky apod. dostupné pěší chůzí v řádu několika minut. V hlavní místnosti je kuchyňský kout, jídelní kout a obývací část. Kuchyň je vybavena vestavěnou lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou, troubou s otočným grilem, myčkou, drtičem odpadu, espresso kávovarem a varnou deskou kombinovanou s indukcí. V obývací části je LCD televizor se základní nabídkou programů včetně kanálů sportovních s možností zpětného přehrávání , WIFI internetové připojení a DVD rekordérem. Ložnice je vybavena manželským dvoulůžkem s polohováním a úložným prostorem pod matracemi. Pro uložení šatstva jsou v ložnici kromě malých skříněk umístěny dvě velké šatní skříně přizpůsobené pro dámu a pána. K relaxaci malý televizor se základní nabídkou programů a rádio s CD přehrávačem. Koupelna je vybavena samostatnou pračkou a samostatnou sušičkou. Pro koupel je vestavěný sprchový kout. WC je samostatné s přístupem z předsíně. V předsíni je uzamykatelná komora na další příslušenství domácnosti. V celém bytě jsou instalovány nadstandardní elektronické prvky pro ovládání osvětlení a vytváření scén k relaxaci a odpočinku. Vytápění je centrální s možností individuálního naprogramování teplotního režimu. Součástí pronájmu je parkovací stání v podzemních garážích domu dostupné výtahem přímo od bytu pro vozidlo do výšky cca 152 cm.

I offer to rent a modern furnished apartment 2 + kk in the center of Brno including facilities, 100 m from the pedestrian zone. Entrance to the house is fully barrier-free. City center, public transport, train station, hospital, pharmacy, shops, restaurants, cinema, magazines, etc. available for walking in a few minutes. The main room has a kitchenette, a dining area and a seating area. The kitchen is equipped with a built-in fridge with freezer, microwave, oven with rotary grill, dishwasher, waste crusher, espresso machine and cooking plate combined with induction. In the living area there is an LCD TV with a basic range of programs including sports channels with back-up play, WIFI Internet connection and DVD recorder. The bedroom is equipped with a double bed with positioning and storage space under the mattresses. In addition to the small cabinets, there are two large wardrobes adapted for the lady and the master. To relax a small TV with a basic program offering and a radio with a CD player. The bathroom is equipped with a separate washing machine and a separate dryer. The bath has a built-in shower. The toilet is separate with entrance from the hall. In the hallway is a lockable chamber for other household accessories. Across the flat are installed above-standard electronic controls for lighting and creating scenes for relaxation. Heating is central with individual programming of temperature mode. Part of the rental is a parking space in the underground garages of the house available by elevator directly from the apartment for the vehicle up to a height of about 152 cm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512854
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha69
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.