Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 460 m² bez realitkyOkružní, Aš - Aš, Karlovarský kraj

Okružní, Aš - Aš, Karlovarský kraj
Cena3 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 783 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Činžovní dům Okružní, Aš

Cena: 3 250 000 Kč ( 7065Kč/m2)

Prodej činžovního domu v zajímavé a klidné části centra města v Okružní ulici v Aši, kde je veškerá občanská vybavenost. Jedná se o cihlový bytový dům s několika velkými bytovými jednotkami a nebytovým prostorem, který má čtyři nadzemní podlaží a velký sklep.

V přízemí je bývalý bar, vhodný na rekonstrukci bytové jednotky. V každém patře je bytová jednotka o velikosti 130 m2. Každé patro má svůj vlastní kotel, elektroměr a plynoměr. V domě je nově udělaná elektřina a rozvody topení včetně radiátorů. Dům má plastová okna. Nebytový prostor této nemovitosti svou strategicky výhodnou polohou nabízí široké spektrum využití (sídlo firmy, kanceláře, prodejna, pobočka banky, renomované společnosti aj.). Užitná plocha je 460 m2.

Koupě celého domu je bezpochyby zajímavou investiční příležitostí. Po koupi můžeme zajistit pro investora projektové řízení včetně vyřízení stavebních povolení, koordinace všech činností včetně stavební, zajištění správy, pronájmu, prodeje jednotek. Naše skupina firem se od r. 1999 specializuje na development činžovních domů a realizovala více než 50 úspěšných projektů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513253
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha460
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.