Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyNa Vrstevnici, Praha - Krč

Na Vrstevnici, Praha - KrčVybaveno
Cena4 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám příjemný světlý byt 2+kk, 56 m2 v os. vlastnictví s balkónem v 1. nadzemním patře 4 patrového cihlového domu (bez výtahu) v Praze 4 Krč, včetně samostatné garáže (15,2 m2) a parkovacího stání před garáží. Dům se nachází ve velmi klidné vilové oblasti plné zeleně, disponuje velkou terasou, cca 50 m od domu je dětské hřiště a cca 250 m je cyklostezka podél Kunratického potoka vedoucí do Michelského/ Kunratického lesa (cca 2km).

Byt byl z velké části rekonstruován v roce 2012 (mmj. nové vodovodní rozvody), vytápění a přípravu TUV v bytě zajišťuje zcela nový kondenzační plynový kotel (instalován v r. 2017).

Byt disponuje prostorným kuchyňským koutem (6,5 m2) navazujícím na prosvětlený obývací pokoj (17 m2) s balkónem (3 m2) s orientací na jih. Také samostatná ložnice (13 m2) je díky jižní orientaci a velkému oknu příjemně světlá. Umístění bytu v rámci domu a jeho jižní orientace přispívá ke snížení nákladů na jeho vytápění. Měsíční nálady cca 3000 Kč.

Obývací pokoj je vybaven sedačkou s křeslem, prosklenou skříní, TV stolkem a 2 skříňkami na míru. V ložnici je velká manželská postel š. 180 cm a šatní skříň. V chodbě (8,3 m2) je velká šatní skříň se zrcadlem. Moderně zařízená koupelna (3,3 m2) je vybavena vanou a WC.

K bytu náleží sklepní kóje (3,4 m2) umístěná v patře na úrovni bytu. V domě je uzamykatelná kočárkárna.

Občanská vybavenost: MHD 3-5 min. pěšky (nejbližší bus 200 m), metro C Budějovická 2 stanice autobusem, 15 min pěšky. V blízkosti obchody, sportovní vyžití, městský úřad, banky, pošta, poliklinika, škola / školka do 500 m (v okolí je jich několik). Ve vzdálenosti cca 600 m nájezd na Jižní spojku oběma směry (ani při otevřených oknech není v bytě slyšet její provoz).

Byt je možné koupit vybavený, částečně vybavený, nebo prázdný. K nastěhování do 2 měsíců.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514517
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.