Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 300 m² bez realitkyPnětluky, Pnětluky - Pnětluky, Ústecký kraj

Pnětluky, Pnětluky - Pnětluky, Ústecký kraj
Cena1 740 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 379 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Prodej velkého domu

na náměstí

9 + 2 + hala + garáž + zahrada

+ sklepy a půda.

Široké využití k bydlení, rekreaci, nebo podnikání a drobné výrobě.

Strategicky položená malebná vesnice Pnětluky je vzdálena 60km od hranice Prahy/ 12km od Loun/ 15km od Žatce/ 17km od Rakovníka. Je uprostřed lesnaté a chmelařské krajiny v klidném čistém prostředí.

Nemovitost v minulosti sloužila jako národní výbor, pošta a obřadní svatební síň. V patře byl obecní byt 3+1 a místnost pro přespání řidičů ČSA kteří zde měli konečnou, půda s garáží sloužila jako sklad nábytku.

V dnešní době je nemovitost prázdná bez nájemníků nebo jiného břemene. Slouží naší rodině jako příležitostný sklad všeho co je nám ještě líto vyhodit, při prodeji přistavíme kontejner a zbylé věci zlikvidujeme. Nemovitost je v osobním vlastnictví a není zadlužená nebo jinak zatížená, pouze zde visí tlampač místního rozhlasu obecního úřadu, kterým občas hlásí informace místním domorodcům.

Nemovitost se skládá ze dvou nad podlaží. První podlaží garáž s vjezdem z ulice a vstupem do zahrady / 6 samostatných místností, průchozích s chodbou a možností vstupu z centrální chodby nebo přímo z ulice. První podlaží propojuje dlouhá vstupní chodba a zápraží se vstupem na menší zahradu cca 120m2 s možností vjezdu a velkými ocelovými vraty. Druhé podlaží velký sál, bývalá obřadní síň s předsálím a dvěmi toaletami (páni, dámy, momentálně předěláváme na koupelnu s toaletou). Dále je v druhém podlaží byt 3+1 s koupelnou, záchodem a spíží, V patře je také balkón s výhledem do zahrady + jedna samostatná místnost využitelná jako garsoniéra. Dále je tu možnost využití velké půdy na pěkný cca 2+1 podkrovní byt. Suterén je tvořen kotelnou na tuhá paliva, sklepem a skladem na uhlí.

Celkově pozemek 446m2 s toho zahrada 120m2 a obytná i nebytová plocha nemovitosti 300m2 + navíc sklepy, kotelna a podkroví.

Podrobné informace a fotky na http://www.chcikoupit.cz/pnetluky/index.html

K nastěhování: 01/05/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5173
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha300
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.