Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 350 m² bez realitkyKlaudova, Příbram - Příbram, Středočeský kraj

Klaudova, Příbram - Příbram, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 780 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 513 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám,mimořádný dům, jež ocení všichni, kdo hledají nejen bezpečnou a klidnou lokalitu v centu Příbrami, ale také dokonalé rodinné bydlení s dostatkem soukromí či výjimečnou investici. Cihlový dům z roku 1918 disponuje třemi podlažími a půdou,která je připravena pro vestavbu dalších dvou,nebo tří bytových jednotek, nyní rozčleněn na 3 bytové jednotky,vpravo je byt 1+0, vlevo je 2+kk se samostatnou terasou a zbylou část tvoří byt 3+1 s prostornou terasou.V dome je možno vybudovat 6-7 bytu( předěláním 3+1 na dva menší viz studie , kterou na požádaní zašlu)

Dům je po rekonstrukci, cihlový zdi 60 cm široké , stropy železobeton, zateplené. Nová voda i odpady vedeny, dle hygienických norem vzhledem ke gastro provozu viz vinotéka atd. Svým rozvržením po případné rekonstrukci může zajistit příjemné bydlení pro početnou rodinu s dostatkem soukromí pro všechny její členy či vytvoření více bytových jednotek.Dům je také vhodný k novému projektu na investici, provozování penzionu, či sídlo firmy, domova pro seniory, lékařské centrum, kosmetický dům, bytový dům, sanatorium, škola, vzdělávací centrum atd.objekt.je z větší části podsklepen, Sklep je připravený pro vybudování vinotéky se zázemím pro kuchyni . Vytápění je elektrické, možné krbová kamna nebo plyn,K nemovitosti není vystaven PENB, s ohledem na zákonná ustanovení uvádíme její energetickou třídu na úrovni G . Velmi dobrá dopravní dostupnost – centrum Příbrami, vlakové nádraží a zastávka autobusových spojů na Prahu cca 300m. Dostupnost Prahy autobusem 50 minut, autem 30 minu V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, včetně školek, školy, pošty, obchodů, zdravotnického střediska, lékařů, restaurací.

Doporučuji prohlídku, dům vás okouzlí naprostým klidem a energií

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518135
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha350
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.