Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 750 m² bez realitkyRůžová, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj

Růžová, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 Kč


K prodeji podsklepený, dvoupodlažní řadový dům, který se nachází v Růžové ulici. V současné době slouží nemovitost ke komerčním účelům – pronájem kanceláří. Změna užívání na bytové jednotky možná. Rozděleno na 4 části - přízemí, první patro, podkrovní byt, přístavek + zahrada a garáž.

V podkroví pod sedlovou střechou se nachází velmi hezký, vkusně a prakticky vybudovaný byt o velikosti 156 m2 (4+kk). K dispozici je garáž a na zahradě přístavek, který slouží také ke komerčnímu pronájmu. V letech 2007-2008 proběhla rozsáhlá rekonstrukce interiérů - el. rozvody, voda, odpady, (vše děleno na patra, přístavek a spol. prostory), nové omítky, štuky, okna, renovace dveří, podlah, zateplení přístavku a výměna střechy přístavku. V roce 2010 nový zplynovací kotel a 3 x 1.000 litrů akumulační nádrže + centrální programovatelné řízené topení. Dům je ve výborném stavu bez nutnosti okamžité investice. Celý dům je napojen na centrální zabezpečovací systém. Cena velmi lukrativní pro vážného korektního zájemce. Přímý majitel. RK nevolat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518916
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha750
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.