Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 54 m² bez realitkyZimní, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj

Zimní, Hostivice - Hostivice, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabízím k pronájmu slunný a útulný byt 1+kk o rozloze 31m2 se soukromou zahrádkou o rozloze 23m2 příznivě situované na západ. Byt se nachází v 1.NP bytového domu v ulici Zimní v centru Hostivice u Prahy. Ze vstupní chodby je vstup do koupelny (sprchový kout a WC) a pokoje s novou laminátovou podlahou, kuchyňskou linkou vybavenou elektrickou varnou deskou a vestavěnou elektr. troubou. Z pokoje se francouzskými dveřmi vchází na prostornou soukromou zahrádku, která disponuje dřevěnou terasou, trávníkem a záhonkami na bylinky. Byt se nabízí jako nezařízený a disponuje spoustou úložných prostor – šatní skříň, police, komody a skříňky. Byt je možné dovybavit dle potřeb. K bytu náleží soukromé parkoviště, na kterém vždy pohodlně zaparkujete.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost – pouhých 300m od domu se nachází autobusová zastávka s pravidelnými dopravními spoji na metro B Praha – Zličín, supermarket Lidl, sportovní areál, zdravotní středisko, lékárna, pošta, knihovna, restaurace. V blízké vzdálenosti je dále supermarket Tesco, Penny a další. Pouze 8 minut pěšky od domu se nachází vlakové nádraží Hostivice s rychlým a pravidelným spojením do Prahy (20min). Jedná se o bydlení v centru avšak v klidné části plně vybavené obce, odkud lze bezproblémově dojíždět denně do Prahy a zároveň si odpočinout od městského ruchu v okolní přírodě s lesy a rybníky. Obec Hostivice patří mezi vyhledávané a lukrativní lokality se skvělou dopravou do Prahy. Není uvažováno o prodeji, možnost dlouhodobého pronájmu.

K dispozici od 1.7.2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520380
Dispozice1+kk
Podlaží1
VytápěníÚstřední
Plocha54
Dostupné od1. 7. 2020
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty pěšky
Předzahrádka 23 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDHostivice
🚶 258 m (3 min)
PoštaHostivice
🚶 281 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 264 m (3 min)
BankaČeská spořitelna, Hostivice
🚶 282 m (3 min)
RestauracePizza Grill Gracia
🚶 333 m (4 min)
LékárnaLékárna Řepy
🚘 5 766 m (11 min)
Škola
🚶 629 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Hostivice
🚶 605 m (7 min)
SportovištěSokolovna
🚶 603 m (7 min)
Hřiště
🚶 470 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.