Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 83 m² bez realitkyRabštejnská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Určeno ke spolubydlení
Rabštejnská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Jedná se o pronájem neprůchozí místnosti v bytě 4+1 (83 m2), další dvě mísnosti jsou obydlené, v jedné bydlí studenti, ve druhé občas přespávám já když jsem v Plzni. Do volné místnosti se mohou pohodlně ubytovat 2 osoby. Byt je ve 3. poschodí sedmipatrového domu v Rabštejnské ulici. Kuchyň, záchod a koupelna jsou po rekonstrukci, koupelna je zvětšená oproti standardní velikosti na úkor chodby. Kuchyň je propojená s ostatními místnostmi velkým obývacím pokojem (ten je neobydlený). Celý byt má nová plastová okna vybavená vnitřními žaluziemi, z jižní strany bytu jsou instalovány také venkovní žaluzie (kuchyň a obývací pokoj)

Byt je připojen k internetu přes WiFi i kabel (reálná rychlost kolem 120/20 Mb), k dispozici je společná anténa. V bytě se nacházejí všechny potřebné spotřebiče: pračka, myčka, sporák, velká lednice a velký mrazák, rychlovarná konvice, toustovač, vysavač. Byt je také vybaven základním nádobím. Dále jsou v bytě dva kávovary (filtrovaná káva, espreso).

Okolí domu je klidné, dům se nachází asi 500m od lesa. K bytu náleží lodžie (5,5m2). MHD do centra je také v dosahu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522805
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha83
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.