Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyČeské Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský kraj

České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 740 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 379 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 1+1 42 m² + předsunutá a zasklená lodžie 3,6 m²

v družstevním vlastnictví. Byt se nachází v 1. patře (2. NZP) z 8, je orientován na JZ a byl zrekonstruován v roce 2015 – zděné jádro, nová kuchyň. linka, štuky, v koupelně a na WC dlažba, jinak kvalitní vinyl. podlaha. Lodžie zasklená v roce 2016 uzamykatelným systémem.

Dispozice bytu: za dveřmi – věšáková a botová stěna se zrcadlem, za rohem chodba (8,7 m²) s prostorem na pračku, případně další úložné prostory, vlevo chodbou vstup do pokoje 14 m² – skříň 2,30 m kombinovaná – policová, závěsná, se zrcadlem a posunovacími dveřmi, vpravo chodbou do koupelny 2,30 m² – sprchový kout, umyvadlo se skříňkou, zrcadlo s osvětlením, stropní světla, tepelný žebřík, WC 1 m² - závěsné, dále do obytné kuchyně 16 m² – linka vyrobená na zakázku s indukční deskou, teplovzdušnou troubou, odsavačem par a granitovým dřezem.

K bytu náleží sklepní koje – krajní, takže 1 stěna pevná – 2 m².

Dům je po rekonstrukci – plastová okna, zateplení, fasáda, výtah, stoupačky, vstupní prostory. K dispozici funkční sušárna a kolárna.

V místě je veškerá občanská vybavenost – v dosahu pár m je konečná MHD (3,7,18,5) obchodní středisko Norma, škola, kadeřnictví, opravy oděvů a šití a v neposlední řadě les, kousek dále Penny, pošta, lékárna, školka.

Měsíční náklady cca 2500,- + elektr. energie cca 700,-. Při prodeji bytu v družstevním vlastnictví se neplatí daň z nabytí 4 %.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523542
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.