Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 80 m² bez realitkyHavlíčkova, Horní Jelení - Horní Jelení, Pardubický kraj

Rezervováno
Havlíčkova, Horní Jelení - Horní Jelení, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena2 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 118 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


NA DOMEK BYLA PODEPSÁNA REZERVAČNÍ SMLOUVA. INZERCE ZDE BUDE OBNOVENA POUZE TEHDY, POKUD BY ZÁJEMCE NEDOSTAL HYPOTÉKU, COŽ SE SNAD UŽ ALE NESTANE. NEBUDU TEDY PLATNOST TOHOTO INZERÁTU PRODLUŽOVAT. SLEDUJTE TENTO PORTÁL. POKUD SE INZERÁT OBJEVÍ ZNOVU (A JÁ DOUFÁM, ŽE NE) KONCEM SRPNA, NEVÁHEJTE A NAPIŠTE MI PAK IHNED. O DOMEK BYL ZA TUTO CENU VELKÝ ZÁJEM.

*****************************************************************************************************************

Domek se zahradou, garáží a pozemkem 496 m2 za cenu nižší, než většina bytů 2+1 v HK či PA. RD 3+1 po finančně náročné částečné rekonstrukci (která mě stála téměř milión Kč) v městečku mezi lesy a přitom s veškerou potřebnou občanskou vybaveností. Neváhejte s nákupem, protože od října 2018 se drasticky zpřísní podmínky pro poskytnutí hypotéky. Cena RD odpovídá odhadní ceně nemovitosti znalce pro Modrou pyramidu, přes kterou mohu finacování zajistit (znalecký posudek je dosud platný). Cena nově zahrnuje právní služby - kupní smlouvu, zpracovanou mým právníkem a advokátní úschovu peněz po dobu přepisu nemovitosti na Katastru nemovitostí. Tři předchozí zájemci nedostali hypotéku, takže pište pouze tehdy, pokud nejste v registru dlužníků Solus a na financování domku dosáhnete. Možná výměna za byt 2+1 (2+kk) v klidné části Hradce Králové. Prodej ze zdravotních důvodů se ztrátou téměř 500.000,-Kč oproti mnou vynaloženým prostředkům.

**********

Kompletně nová elektroinstalace se svodiči bleskového proudu a přepětí a proudovými chrániči v RD (2008), nový rozvod plynu a úsporný kondenzační plynový kotel Geminox Zem (2008), nové plastové rozvody vody z 95% (2013), kombinovaný bojler Dražice se zvětšeným výměníkem (2016), nový krov, střecha a okapy (2012), v jídelně a ložnici nové betonové podlahy, kuchyňská linka s výkonným průtokovým ohřívačem vody Stiebel Eltron (2008), kombinovaný sporák s otočným grilem (2008), původní ústřední topení s termoventily, nová česká plastová okna 2012, 2014 (dvojsklo a trojsklo v obýváku směrem do ulice), el. ovládané žaluzie v obývacím pokoji (2016), sklípek pod kuchyní, zpevněný vjezd do garáže, pěkná zahrada s ovocnými stromky a možností grilování či instalace bazénu, odborně opravená studna a nová domácí vodárna (2012). Přípojky : voda, plyn, elektro 400/230V, kanalizace. Domek je situován mimo frekventované silnice s nákladní dopravou, tedy v klidné lokalitě. Ve městečku je ZŠ, MŠ, pošta, 2x potraviny, masna, prodejna elektro, papírnictví, hospoda a restaurace, lékař, dětský lékař, lékárna, na úplném konci ulice je místní koupaliště. Výborná dostupnost autobusy do Pardubic, Vysokého Mýta, Holic, atd. Autem do Hradce Králové i do Pardubic za cca 30 minut. Velmi nízké provozní náklady - do 4.000,-Kč/měsíc včetně satelitní televize. Telekomunikace : internet přes pevnou linku O2 (možnost O2-TV), satelit, TV+R antény. Možnost zaparkování 5 aut (2 na ulici, 2 na zpevněném vjezdu, 1 v garáži).

***

!!! REALITNÍ MAKLÉŘI NEPIŠTE !!! NEPORUŠUJTE PRAVIDLA TOHOTO SERVERU !

************************************************************************************

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523800
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.