Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 100 m² bez realitkyEnglišova, Opava - Opava-Předměstí, Moravskoslezský kraj

Englišova, Opava - Opava-Předměstí, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Byt k pronájmu s následující dispozicí: 4 pokoje, kuchyň, koupelna, záchod, komora, sklep. V případě zájmu se dá uvolnit garáž pro dvě auta za 4000 Kč/měsíc. Byt je ve vynikající klidné lokalitě v centru Opavy. Výhled z bytu do krásné zahrady, kterou je po dohodě možné spoluvyužívat. Byt je po částečných úpravách, kuchyňská linka bude nainstalována v nejbližších dnech. Společná el. na chodbě a voda vychází na 400 Kč/rok.

Prohlídka možná.

Apartment for rent with the following layout: 4 rooms, kitchen, bathroom, toilet, pantry, cellar. In the case of interest, a garage for two cars can be released for 4000 CZK / month. The apartment is in an excellent quiet location in the center of Opava. The view from the apartment is to a beautiful garden, which can be used as well. The apartment is after partial modifications, kitchen will be installed in the next few days. Shared el. in the corridor and the water goes up to 400 CZK/year.

A tour is possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525829
Dispozice4+1
Dostupné od14. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.