Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKolbenova, Praha - Vysočany

Kolbenova, Praha - VysočanyČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 191 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Nový, světlý , nezařízený byt velikosti 2+KK 50 m2 s lodžií 7,6 m2 , garážovým stáním 13 m2 a sklepem 3,8 m2 se nachází v Praze 9 – Vysočany , asi 3 min. pěšky od stanice metra Kolbenova, odkud se za 10 min. dostanete do centra. Doprava je možná i tramvají, spojení je i v noci po uzavření metra.

Byt byl dostavěn loni na jaře v rámci projektu Tulipa City, je ve 3. podlaží, s výtahem. V obývacím pokoji jsou okna na 2 světové strany. Moderní kuchyňská linka v barvě dřeva dovolí vyniknout Vašemu nábytku. V lince je vestavěná lednice s mrazničkou ( nad ní úložný prostor), myčka, el. varná deska, trouba, 2 koše, osvětlení s možností dálkového ovládání a přeladěním na studené nebo teplé bílé světlo. Vedle linky je samostatně stojící nízká skříňka s možností umístění mikrovlnné trouby. Na všech oknech jsou bílé žaluzie umožňující nerušený spánek. V bytě je bezpečnostní zámek, příjemná čtvercová předsíň i koupelna ( s vanou , vysokým žebříkem a místem na pračku). Sklep je prostorný, umožňuje uschování i např. jízdních kol. Lodžie je orientována na západní stranu, večer na ni dlouho svítí slunce a je tam klid. V domě je kočárkárna.

Adresa je Strnadových 1006/3, Praha 9 .

Prohlídka bytu po předchozí domluvě, nastěhování možné od 1.12.2019. Jen dlouhodobý pronájem.

Poplatky jsou pro 2 osoby, dá se změnit podle počtu osob.

New flat, without furniture, two rooms, 50m2 with balcony 7,6m2, indoor parking spot 13m2 and cellar 3,8m2 in Prague 9 - Vysočany, around 3 minutes of walk from underground station Kolbenova (10 minutes to city centre). Kolbenova is also a tram station which work 24hours a day. Building was finished last year, equipped with lift. Flat is in third floor. Living room has windows in two dirrections. Modern kitchen unit in colour of wood will let your furnituce shine. Kitchen unit includes built in fridge and freezer, dish washer, electric hob, oven, two trash cans and lights with remote control and cold/warm white light selection. Next to the kitchen unit is another cabinet (microvave oven can be put on it). All windows are eguipped with venetian blind. Flat has security lock, has nice square lobby and brand new bathroom with bathtub and enough space for washing machine. Balcony is on the west side, sun shines on it till late evening and place is quiet. Building has special room for strollers etc. Visitation is available after prior agreement, you can move in 1.12.2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526629
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.