Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 282 m² bez realitkySlatina - Slatina u Bílovce, Moravskoslezský kraj

Slatina - Slatina u Bílovce, Moravskoslezský kraj
Cena3 970 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 837 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej dvojpodlažního rodinného domu - Zastavěná plocha 120 m²

Pozemek včetně zastavěné plochy 2216 m²

Slatina, místní část Nový Svět, Moravskoslezský kraj

Nabízíme k prodeji rodinný dům nacházející se v malebné obci Nový Svět, jehož zastavěná plocha je 120 m². Jedná se o 2 podlažní dům se sklepním a půdním prostorem. K domu náleží zděná stodola včetně garáží o zastavěné ploše 115 m², rozlehlá zahrada s ovocným sadem. Na pozemku se nacházejí 3 garážová stání.

Součástí domu jsou 2 bytové jednotky. V přízemí se nachází bytová jednotka o velikosti 4+kk, koupelna a WC. V 1. nadzemním podlaží je umístěná jednotka o velikosti 4+kk se zánovní kuchyňskou linkou, prostornou koupelnou včetně vany a sprchového koutu a toalety. Dům se prodává nevybavený.

Dům prošel v roce 2008 rekonstrukcí, kdy došlo k výměně oken, pokládce nové střešní krytiny. Stavba disponuje půdními prostory a je podsklepená včetně technického zázemí. Další dvě místnosti lze využít jako dílnu a prádelnu. Součástí sklepních prostor je také garáž pro jedno parkovací stání.

Dům je napojený na inženýrské sítě - plyn, elektřina, voda a je vytápěn ústředním topením s kotlem na tuhá paliva včetně plně automatizovaného zásobníku, lze jej také vytápět plynovým kotlem, ohřev vody v bojleru na zemní plyn. Vlastní studna s užitkovou vodou.

K domu dále náleží samostatná garáž a stodola. Ve stodole se nachází garážové stání, kůlna, chlívek, sklep pro uskladnění zeleniny-ovoce a seník. U domu se dále nachází pergola se zavedenou elektřinou. Pozemek je oplocen.

Nemovitost je ideální pro vlastní nebo dvougenerační bydlení, stejně tak je ideální pro zřízení jakéhokoliv typu podnikání.

Dopravní dostupnost: Ostrava 20 km, Nový Jičín 30 km, Opava 22 km, Bílovec 6 km, Dálnice 11 km.

PENB: G

Daň z nabytí platí kupující.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528475
DispoziceOstatní
Plocha pozemku2 216
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha282
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.