Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyKlášterec nad Orlicí - Klášterec nad Orlicí, Pardubický kraj

Klášterec nad Orlicí - Klášterec nad Orlicí, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 746 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Kompletně rekonstruovaný podle návrhu architekta, velmi pěkný a prostorově dobře řešený byt o velikosti 2+1 v malém cihlovém domě s překrásným výhledem z obou pokojů, situovaný v dojezdové vzdálenosti Škoda Auto Kvasiny, v podhůří Orlických hor. Bohaté sportovní vyžití v nedaleké rekreační oblasti Pastvinské přehrady, lyžařských střediscích a chráněné oblasti údolí Divoké Orlice - Zemské brány.

Kuchyň je vybavena moderní linkou s veškerými přístroji, včetně myčky a mikrovlnné trouby s připraveným připojením na pračku. Luxferové řešení zajišťuje denní světlo do zajímavě řešené koupelny spojené s toaletou, vybavené bateriemi značky Hans Grohe a luxusním obkladem Villeroy & Boch. Ve všech místnostech jsou nová okna zn. Vekra, nová podlaha a v obývacím pokoji je příprava pro krbová kamna. K bytu náleží velký sklep s oknem a sklepní kóje. Dům je kompletně nově zateplen s novou střechou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529514
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.