Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyHerbenova, Praha - Hostivař

Herbenova, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Cena8 996 440 Kč

Tato nemovitost již od 38 592 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej bytu 3+kk, 94,6 m², s terasou, garáží a vlastní zahradou

Nabízím k prodeji velmi atraktivní, zcela atypický, mezonetový byt v historické zástavbě Hostivaře na ulici Herbenova o velikosti 3+k.k. Celková plocha bytové jednotky, lokalizované na 3 podlažích, činí 94,6 m2. Jejím příslušenstvím je garáž o podlahové ploše 28,8 m2 (automobil + moto + sklad) a pozemková parcela – zahrada okolo domu o výměře 156 m2.

Jedná se výrazně atypickou, velmi atraktivní bytovou jednotku lokalizovanou na třech podlažích ve vertikální, samostatné přístavbě k severozápadnímu štítu bytového domu z roku cca 1960, přístupnou samostatným vstupem, přes vlastní pozemek, pořízenou v roce 2003. V roce 2012 prošla celkovou modernizací. Obě jednotky (byt + garáž), prohlášené dle zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník), jsou lokalizovány v provozně a disposičně oddělené přístavbě, jsou však součástí bytového domu spravovaného jako celek SVJ.

Na celém půdorysu 1. N. P. je lokalizovaná rozlehlá garáž se sekčními garážovými vraty s elektrickým pohonem, na podlaze keramická dlažba.

Vlastní bytová jednotka je lokalizována na 2. N. P. tj. nad disposicí vlastní garáže. Přístup venkovním, jednoramenným schodištěm (6,5 m2) po štítu domu. Vstup bez předsíně do jednotné disposice, která má v centru disposice točité schodiště do vyšších podlaží. Na východní, tj. uliční straně je kuchyně a na západní obývací pokoj, celková výměra 30,1 m2. Výstupem interiérovým, točitým schodištěm je přístup do 3. N. P. kde z centrální chodby se schodištěm jsou přístupny koupelna (rozlehlý sprchový kout, umyvadlo, WC, pračka, sušička) o výměře 7,4 m2 a ložnice o výměře 10,9 m2. Točité schodiště dále vertikálně pokračuje do 4. N. P. kde z centrální chodby jsou přístupny pokoj (pracovna) o výměře 12,0 m2 a terasa s výhledem o výměře 9,3 m2.

Příslušenstvím je vlastní pozemek, který „obtéká“ štít domu. V uliční disposici se jedná v podstatě o „předzahrádku“ a v části dvorní o relaxační zahradu se šeříkem a třešní. Příslušenstvím jsou branka a brána s vjezdem do garáže, oplocení parcely.

Vlastní historický dům je cihlový, přístavby pak z tvárnic Ytong. Bytová jednotka prošla v roce 2012 celkovou modernizací, kdy byla, vyměněna okna (plast + vakuované trojsklo), včetně vstupních dveří s bezpečnostním kováním, vyměněny rozvody vody a kanalizace, zřízeno podlahové topení (teplovodní), doplněné radiátory (možnost regulace každé místnosti samostatně), nově provedeny omítky a vinylové podlahy, nová kuchyňská linka. Byt se nabízí jako zařízený, přičemž vysoký komfort bydlení navyšuje vestavěný nábytek (skříně), moderní kuchyňská linka (spotřebiče zn. Siemens), skleněné dveře, posuvné dveře na terasu apod.

Bytová jednotka se nachází v blízkosti nákupního a zábavního centra Park Hostivař (Vivo), v okolí je i řada dalších nákupních středisek (Lidl, Penny, Billa, Albert, OBI, Europark Štěrboholy, nákupní centrum Chodov a Fashion aréna Štěrboholy).

Na území městské části Hostivař je množství státních i nestátních zdravotnických zařízení. Je výletní, rekreační a relaxační oblastí plnou zeleně. V této lokalitě se nachází rozsáhlý lesopark s Hostivařskou přehradou a koupalištěm. Pro sportovní vyžití jsou k dispozici například krytý a venkovní bazén v areálu TJ Slavie, na Chodově bazén "Jedenáctka", dále krytý bazén Bruslařská spolu se sportovní halou, squash centrum Stamet, tenisové kurty TJ Horní Měcholupy, TJ Hostivař, sportovní areál Hamer při Hamerském rybníku, vyhlášené golfové hřiště „Golf Hostivař“ a další.

Předností nabídky je možnost moderního bydlení s výbornou dopravní dostupností MHD +PID (vlak dostupný pěšky 8 min, centrum pak 12 min) a se všemi potřebnými službami na dosah. V blízkosti jsou dostupná také všechna školská zařízení i dostatek restaurací např. vyhlášený minipivovar Hostivar. Vysokou přidanou hodnotou je možnost moderního bydlení ve velmi výjimečné bytové jednotce s vlastní garáží a vlastním relaxačním pozemkem, v klidné oblasti, s výbornou dopravní dostupností (napojení na Pražská okruh) a se všemi potřebnými službami a občanskou vybaveností na dosah. Nádherné a atraktivní místo k životu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530792
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha95
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.