Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 98 m² bez realitkyJánošíkova, Brno - Chrlice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Jánošíkova, Brno - Chrlice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 618 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako první majitel nabízím k prodeji novostavbu (z r.2008) cihlového mezonetového bytu v os. vlastnictví o dispozici 4+kk (98,5m²) s osamoceným balkónem (3,1m2) s výhledem do krajiny a vlastním prostorným krytým garážovým stáním v suterénu domu (toto garážové stání není součástí ceny bytu). Je možné jej k bytu přikoupit za cenu 250 000Kč, avšak není možné jej koupit samostatně. Byt je situován ve čtvrtém nadzemním podlaží (bez výtahu)+ podkroví směrem na jihozápad tzn. Ideálně prosvětlený byt v odpoledních a večerních hodinách. V bezprostředním okolí je veškerá občanská vybavenost a to včetně moderního nákupního centra OLYMPIA včetně cyklostezky, horolezecké stěny a oválu pro IN-LINE cca. 2km od domu. Další velkou výhodou je rychlá dostupnost centra Brna z tohoto jižního směru cca. 10 min k Rondu a přitom blízká příroda

Kromě 4 pokojů viz. rozpis níže disponuje byt také 2xWC (v každém patře 1x) a také 2x šatnou (opět v každém patře 1x). Kompetní přehled místností včetně situačky viz. fota, která jsou součástí tohoto inzerátu.

Níže přehled místností:

4.patro: pokoj s balkonem a kuchyňským koutem 21,5m² (včetně kuchyně je součástí prodeje), dětský pokoj 13,5m², šatna 2,9m², chodba 10,2m², WC 1,8m², balkon 3,1m².

Podkroví: obývací pokoj 18,3m², ložnice 16,1m² s 2x střešním oknem Velux, koupelna+wc 8,4m², šatna 3,2m², chodba 2,6,m²

Všechny místnosti mají samostatné vstupy a nejsou průchozí. . Dále je součástí ceny většina vybavení jako kuchyň, skríně, stoly, lednice s mrazákem aj.) Bližší info v případě vážného zájmu při osobní prohlídce.

Byt je vybaven vlastním plynovým topením, kotel je kombinovaný i pro ohřev teplé užitkové vody a je umístěný v koupelně. Veškeré energie jsou samostatně měřitelné a celkové měsíční náklady při celoroční průměrné teplotě 26°C (žena má ráda teplo)jsou 2090kč (plyn+elektrika) + společenství vlastníků 2182kč (voda+fond oprav, společné prostory aj..)

K nastěhování ihned, v případě rychlého jednání sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531755
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha98
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.