Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyK Radotínu, Praha - Zbraslav

K Radotínu, Praha - ZbraslavVybaveno
Cena7 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 765 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám elegantně zařízený byt o dispozici 3+kk nacházející se v 2.NP/3NP rodinné novostavby projektu Rezidence Golf Zbraslav. Celková výměra bytu je 89 m² a je z něj přímý vstup na velkou terasu 84 m² s výhledem do volné přírody.

Byt je slunný po celý den a připravený k okamžitému nastěhování. Náleží k němu 2 parkovací stání a část společné zahrady, kterou mají úžasní sousedé v plánu dokončit dle kvalitního návrhu zahradního architekta v roce 2019.

Byt má ideální orientaci S-V-J (kuchyň a obývací pokoj východ, terasa severo-západ, pokoje západ). Jednotka sestává z chodby (13 m²), ze které je vstup do obývacího pokoje (31 m²) s kuchyňskou linkou (11 m²) , ložnice (13 m²), dětského pokoje (12 m², koupelny s vanou a sprchovým koutem (6 m²), wc (2 m²) a komorou (2 m²). V ceně jsou dvě parkovací stání v zahradě hlídané kamerovým systémem. Projekt Rezidence Golf Zbraslav je tvořen samostatným viladomem o 3 NP s 5 byty, 1 ateliérem a 1 nebytovým prostorem v přízemí. Výhodou je umístění projektu v těsné blízkosti golfového hřiště.

___

Příjemné prostředí okolní přírody vytváří ideální podmínky pro relaxační procházky krajinou a různorodé sportovní aktivity. V blízkosti se nachází, jak golfové hřiště, tak i udržované trasy, které jsou vhodné pro cyklisty. Toto umístění je ovšem vhodné nejen pro milovníky přírody a sportu, ale také klienty, kteří vyžadují snadnou dopravní dostupnost, ať už jde o směr do centra Prahy nebo ven z metropole, za účelem soukromé či pracovní cesty. Ačkoli je totiž projekt umístěn v klidné lokalitě v obklopení přírody, v nedaleké vzdálenosti se nachází nájezd na nový Pražský okruh.

Rezidence Golf Zbraslav se nachází na území městské části Praha 16 – Zbraslav s kompletní občanskou vybaveností, kterou představují soukromé i státní školy a školky, zdravotnická zařízení i obchody. Mezi oblíbená místa patří Golf Zbraslav, dostihové závodiště v Chuchli, Zbraslavský zámek a západním směrem se rozkládá CHKO Český kras.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532213
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha89
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.