Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 102 m² bez realitkyPolitických vězňů, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Rezervováno
Politických vězňů, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme Vám světlý, prostorný a atypicky řešený byt s praktickou dispozicí 3+kk a velkorysou podlahovou plochou 102 m² v cihlovém bytovém domě na ulici Politických vězňů v samotném centru Berouna. Nemovitost se nachází ve 3. patře (z celkových 3. NP).

Rozložení a podlahová plocha místností v bytě je následující: vstupní chodba s nábytkem na míru (7,78 m2), impozantní obývací pokoj (38,44 m2) a kuchyňský kout s kuchyňskou linkou na míru a se spotřebiči (15,49 m2) je orientován na jihovýchod, ložnice (17,46 m2) a druhá ložnice s vestavěnou skříní (14,21 m2) na severovýchodní stranu, koupelna s velkou rohovou vanou a toaletou (6,33 m2), technická místnost - komora, kde je umístěn kombinovaný plynový kotel a pračka/sušička (1,77 m2), balkon (1,96 m2) - vše viz přiložený plánek. K bytu také náleží půdní prostory, které lze využít k uskladnění dalších věcí. Využívat lze také uzamykatelný prostor v suterénu budovy (5 m2 - např. na kočárek, kolo apod.).

3. NP bytového cihlového domu bylo v roce 2002 vystavěno znovu, včetně střechy. Na obvodové zdivo byly použity tvárnice Hebel o tloušťce 450 mm (viz přiložený půdorys bytu). Bytová jednotka má proto velmi příjemné celkové náklady na energie (faktury k dispozici k nahlédnutí). Vytápění a TUV zajišťuje plynový kotel.

Náklady na bydlení:

- plyn 1700,- Kč / měsíc

- elektrická energie 600,- Kč / měsíc

- poplatky SVJ (pojištění domu, fond oprav, uklízečka apod. pouze 210,- Kč / měsíc). Společenství vlastníků bytových jednotek nesplácí žádný úvěr na dům.

Žádaná lokalita a krásný výhled. Bydlení v centru města a zároveň nedaleko od malebné přírody (1 min. chůze k řece Berounce). V okolí 200 m se nachází veškerá občanská vybavenost (ZŠ, MŠ, lékaři, pošta, supermarket, aquapark). Parkování v bezprostřední blízkosti domu nebo v nově vybudovaném sousedním parkovacím domě. Výborná dopravní dostupnost. Autobusová zastávka na Prahu a MHD (zastávka U Černého koně) pouhých 20 m od domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532646
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha102
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.