Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 83 m² bez realitkyZikova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj

Zikova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký krajVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nadstandardně zrekonstruovaný byt 4+1 o rozloze 83 m2 s neobvykle řešenou dispozicí.

Byt má zděné jádro, nové rozvody vody, elektroinstalaci v mědi, úložné prostory v podobě vestavných skříní, nové podlahové krytiny a bezpečnostní vstupní dveře. Nechybí možnost připojení internetu přes optický kabel a kabelová televize. Pohodlí v bytě zvyšuje klimatizace, venkovní žaluzie na dálkové ovládání a zasklená lodžie.

V kuchyni jsou vestavné spotřebiče a je vyrobena na zakázku. Koupelna je vybavena sprchovým koutem i vanou, pod dlažbou je podlahové vytápění. V dětském pokoji je dvoupatrová, na míru řešená postel s úložnými prostory.

Byt je velmi slunný, je situován na východní a západní stranu a jeho výhodou je naprostý klid, protože je v 8. podlaží kompletně revitalizovaného panelového domu. Postupná revitalizace domu zahrnula vše od zateplení, střechy, plastových oken, stoupaček, nového (bezbariérového) výtahu, zvonků s možností připojení videotelefonu, osvětlení společných prostor, apod. Vše je navíc splaceno a na domě neváznou žádné dluhy. Dále je pro užívání k dispozici kočárkárna/kolárna.

Za domem je dětské hřiště s množstvím zeleně, lokalita se vyznačuje velmi dobrou občanskou vybaveností. V blízkosti domu jsou tramvajové i autobusové zastávky.

Byt je volný ihned k nastěhování a po domluvě může zůstat i většina vybavení. Tento byt je svou polohou, umístěním v domě i využitím možností interiéru předurčen ke krásnému a pohodlnému bydlení.

Zastávka Povel, Zenit a Trnkova je cca 450 m

Park je cca 1,3 km

OC Šantovka je cca 1,6 km

Centrum města 2 km

Albert je 250 m, Billa je 600 a Lidl 700 m

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532884
Dispozice4+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha83
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.