Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 200 m² bez realitkyHlavenec - Hlavenec, Středočeský kraj

Rezervováno
Hlavenec - Hlavenec, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Světlý velice prakticky a promyšleně řešený kompletně vybavený dům 5+kk s dvougaráží, udržovanou zahradou, bazénem s protiproudem a vyhříváním. Na zahradě (350 m2) je krásné venkovním posezení s krbem, infra-saunou, sprchou, WC a kuchyní. Dům byl postaven v roce 2015, má celkovou podlahovou plochu 220 m2, zahradu 340 m2 a nachází se 15 min jízdy od Prahy.

Dům disponuje dvěma koupelnami, spoustou úložných prostor, rozlehlou půdou, venkovními žaluziemi. Má sofistikovaný systém vytápění tepelným čerpadlem Nibe s možným vzdáleným ovládáním, se stropními panely Denert v kombinaci s podlahovým vytápěním, každý pokoj je vybaven vlastním čidlem teploty.

Přízemí se skládá z chodby s velkou skříní se zrcadlovou plochou, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, domácího kina, koupelny, WC a technické místnosti. Obývací pokoj je vybaven sedací soupravou Phase, širokoúhlou TV, knihovnou, konferenčním stolkem, kobercem a komodou. Velice kvalitní krb Bodart & Gonay s rozvodem zbytkového tepla do 1. patra a garáže, zásobník na dřevo. Reprosoustava 2.0 a stereo receiver Onkyo pro milovníky hudby.

V kuchyni je nová kuchyňská linka s pracovní deskou z umělého kamene kompletně osazena spotřebiči Miele včetně parní trouby, masivní akátový stůl vyrobeny na zakázku a 4 dubové židle.

Pokoj v přízemí je používán jako domácí kino, je vybavený full HD projektorem, AV receiverem Pioneer a reprosoustavou 5.0.

V technické místností se mimo jiné nachází nova pračka a sušička značky Bosh.

V patře se nachází 3 ložnice, 2 šatny plně vybavené vestavěnými skříněmi, koupelna a WC.

Na zahradě dále naleznete vlastní studnu a zahradní domek cca 20 m2. Velké množství okrasných a dřevin a trvalých rostlin které nepřetržitě kvetou od jara do podzimu. Z plodových – rakytník, moruše, ořech, maliny, ostružiny, spousta bylinek.

Dům má kamerový systém s EZS a EPS, je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Velmi nízké provozní náklady. Ukazatel energetické náročností: A

Nachází se 15 minut autem od Černého mostu (metro B) a 18 minut od Letňan (metro C). Díky své poloze je v dosahu OC Černý Most a Letňany s velkým množstvím obchodů, supermarketem, fitness centrem, saunovým světem a multikinem.

V obci je soukromá školka, obchod, hostinec kde se pravidelně konají kulturní akce, farma s prodejem čerstvé zeleniny. V okolí jsou krásné jehličnaté lesy, v pěší vzdálenosti naleznete překrásné jezero Lhota, o něco dal – koupaliště Konětopy. Sousední město Brandýs nabízí kompletní občanskou vybavenost, bohaté sociální a kulturní vyžití, pravidelné a rychlé spoje do Prahy.

Dům stojí několik minut jízdy od D10 po které se do hodiny dostanete do Jizerských hor na běžky nebo na kolo a do Krkonošských lyžařských středisek.

Vnitřní a venkovní nábytek zůstává k dispozici novým nájemcům (dle foto).

Měsíční nájemné činí 35,000 + měsíční zálohy 1,000 K + Internet 399 Kč. Elektřina se převádí na nájemce (stávající náklady jsou cca 17,500Kč ročně (pro 2 člennou domácnost). Kauce dohodou.

K nastěhování dle dohody.

For English see below o call me on mobile.

Mobil: 727808292

Bright very practically and thoughtfully designed and fully equipped house 5+kk with double garage, maintained garden, swimming pool with the counter flow and heating. There is a beautiful outdoor sitting area with fireplace, infra-sauna, shower, toilet and kitchen. The house was built in 2015, has a total floor area of 220 m2, a garden of 340 m2 and is located within 15 minutes drive from Prague.

The house has two bathrooms, plenty of storage space, accessible attic, outdoor blinds. It has a sophisticated heating system with Nibe heat pump and Denert ceiling panels combined with underfloor heating, each room is equipped with its own temperature sensor, all rooms have wooden bamboo floors.

The ground floor consists of a corridor with a large wardrobe with a mirror, an open living room with a kitchen, home cinema, bathroom, toilet and technical room. The living room is equipped with a sofa set (produced by PHASE), wide-screen TV, library, coffee table, carpet and chest of drawers. High-quality Bodart & Gonay fireplace with residual heat distribution to the 1st floor and garage, made to order metal wooden tray. Onkyo stereo receiver and 2.0 speakers for music lovers.

New kitchen has artificial stone countertop, Miele appliances including a steam oven. Wooden acacia table made to order and 4 oak chairs.

The ground floor room is used as a home cinema with full HD projector, Pioneer AV Receiver and 5.0 speakers.

The technical room includes, among others, a Bosch washing machine and clothes dryer.

Upstairs there are 3 bedrooms, 2 built-in wardrobes, bathroom and toilet.

In the garden you will also find its own well, a garden house of about 20 m2, a number of trees and plants that continuously bloom from spring to autumn. Plants – seaberry, mulberry, walnut, raspberry, blackberry, lots of herbs.

The house has a camera system with electronic and fire protection systems, it is connected to the municipal water supply and sewerage system. Very low operating costs. Energy performance indicator: A

Metro (subway line B) station Cerny Most is in 15 minutes drive, Letnany (Line C) in 18 minutes. Both locations has big shopping malls, fitness center, sauna and multicinema.

The village has a private kindergarten, shop, pub where cultural events are held regularly, farm selling fresh vegetables. There are beautiful coniferous forests in the surroundings, where you can find the lake Lhota within walking distance, and a bit further - Konětopy. The neighbouring town Brandys offers complete civil infrastructure, rich social and cultural activities, regular and fast public transport connections with Prague.

The house is situated few minutes' drive from the D10, which takes you to the Jizera and Krkonose Mountains in about an hour (skiing, cycling, trekking).

Indoor and outdoor furniture remains available to new tenants (according to the photo).

The monthly rent is 35,000 + monthly service advances 1,000 K + Internet 399 CZK. Electricity is transferred to the tenant (current costs are about 17,500CZK per year (for a 2-member household).

Start date and deposit are upon agreement.

Mobile: 727808292. Andrej

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533208
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.