Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyK. Chocholy, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský kraj

K. Chocholy, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 814 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji kompletně zrekonstruovaný byt 3+1 v 5.nadzemním podlaží o celkové ploše 72m2 s lodžií (4,5m2) a sklepní kojí(4,5m2) v Českých Budějovicích.

Okna ložnice, dětského pokoje a kuchyně jsou situovány na východ s výhledem na rodinné domky a zeleň. Okna obývacího pokoje jsou na západ, kde lodžie v letních měsích brání přímému slunci. Výhled je na les a Lišovský rybník. Tento dům je jako poslední na sídlišti Máj navazující na přilehlou Zavadilku s výpadovkou a nově vybudovaným kruháčem směr VLTAVA. Výborná dostupnost ke všemu nám potřebnému. Přilehlé okolí se dál rozrůstá pro volnočasové aktivity i kulturu- Lezecká a outdoor trať, cyklostezky, kultura, zábava.

Do obytných místností vstupujeme přes prostornou předsíň, kde je plánována vestavěná skříň. V pravé části chodby je samostatné WC s moderně vyprojektovanou koupelnou a vstupem do prakticky zařízené nadčasové kuchyně. Přes chodbu se dál vstupuje do haly, kde je zamýšlený sklopný kuchyňský stůl se skládacíma židlema. Další vchod je přes posuvné dveře do dětského pokoje a přímo z haly se vstupuje do velkého obýváku, který je spojen vybouranou příčkou oddělující ložnici. Mezi stávající peruta je zamýšlema skleněná stěna s dvojitými dveřmi pro otevření prostoru a případnou klimatizaci. Z obývací části se jde na lodžii s krásným výhledem do zeleně.

Jako podlahová krytina je v bytě položená průchozí nadstandartní realistická plovoucí podlaha s dekorem dubu. Chodba vodotěsná plovoucí podlaha s moderním vzorem probíchající až do kuchyně a Dlažba v koupelně je vysoko formátová s nadčasovým designem. Vše je zabezpečeno zvukotěsnící zhuštěnou podlahovou 6 milimetrovou deskou, která brání prohlučnění o patro níž. V celém bytě byla seškrabána původní vrstva štuku a nahrazena novou. V některých částech bytu je Facebetonová stěrka s moderní strukturou. Radiátory jsou vyměněny za Korado Klasik s automaticky programovatelnými hlavicemi. V celém bytě je též nově zavedena elektrika s revizemi a přípravou na budoucí klimatizaci a lodžiovou roletu.

Celý družstevní bytový dům prošel kompletní revitalizací. Došlo k rekonstrukci střechy, zateplení pláště domu s novou omítkou, k výměně stoupaček, původní okna byla vyměněna za nová plastová, tím se dosáhlo nízkých nákladů na vytápění a nezanedbatelnou položkou je i plus v podobě malého příspěvku do fondu oprav.

Byt je po domluvě okamžitě k dispozici a též na sebe nenese žádná právní opatření.

Lepší než tisíc slov je vše vidět na vlastní oči.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534355
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.