Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 207 m² bez realitkyKmochova, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Kmochova, Kolín - Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím dvoupodlažní novorenezanční vilu přímo od majitele v centru města Kolín.

Dům je vhodný pro rodinné, i vícegenerační bydlení, či jako reprezentativní sídlo firmy. Nachází se v klidné lokalitě v docházkové vzdálenosti od náměstí, s dosahem k veškeré občanské vybavenosti.

Vila zahrnuje chodbu s oválným schodištěm, s vchody do 2 oddělených bytů, ve spodním podlaží se nachází dispozice 2+1 o výměře 88 m2 + prádelna 15,75 m2. V prvním patře je pak byt s dispozicí 3+1 (připraven k okamžitému užívání) o výměře 104 m2, byt nabízí vše co je potřeba, 3 rozlehlé místnosti, kuchyň s jídelnou v další samostatné místnosti, a dále z koupelny dostavenou terasu. Byty jsou pokryty z části dlažbou, respektive původními parketami, s vysokými stropy a špaletovými okny. Okna v prvním patře jsou na západní straně opatřena venkovními roletami.

Nad prvním patrem (3. podlaží) se nachází velký půdní prostor (144 m2) nabízející v budoucnu různá využití. Součástí pozemku je zahrada, s prostornou garáží pro 2 vozidla s příjezdovou cestou. Prostor ulice před domem je po rekonstrukci a poskytuje další případná místa pro parkování.

Původ domu sahá do roku 1907, proto má již i svou historickou hodnotu, v roce 1970 prošel kompletní rekonstrukcí. Odpady a rozvody vody jsou od roku 2005 v plastu, ústřední topení (plynový kotel Vaillant) vyhřívá vodou litinové radiátory. Ohřev vody dvěma bojlery, nezávisle pro každý byt. Rozvod elektřiny je měděný, od roku 2006 pokrývá dům nová střecha. Oprava komínu z roku v 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537143
DispoziceOstatní
Plocha pozemku384
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha207
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.