Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyPřecechtělova, Praha - Stodůlky

Přecechtělova, Praha - StodůlkyVybaveno
Cena5 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 417 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+kk na Velké Ohradě, který je umístěn ve 4. poschodí revitalizovaného panelového domu. Byt má dvě ložnice a obývací pokoj částečně propojený s kuchyní. Obývací pokoj o rozměrech 19,59 m2 je orientován na jih a má vchod na prostorný zrekonstruovaný balkon o rozloze 6,96 m. Kuchyně s kuchyňským koutem o rozměrech 11,11 m2 je plně vybavena. Ložnice o rozměrech 13,16 m2 a 12,26 m2 jsou orientovány na sever. V celém bytě jsou plastová okna. V předsíni je vestavěná skříň a botník. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní. Zděná zrekonstruovaná oddělená koupelna (5 m2) s vanou a toaletou. K bytu náleží sklep o velikosti 3,45 m2 v podlaží -1. V domě se nachází společná kočárkárna/kolárna.

Celý dům byl kompletně dorekonstruován v roce 2017: velký výtah, zateplení, společné prostory.

Družstvo SBD Pokrok, měsíční poplatky družstvu 6011,- Kč+ elektřina. Byt je možné částečně financovat převedením stávajícího hypotečního úvěru s úrokovou sazbou 2,14 %.

Byt leží u centra Velká Ohrada, Albert, Teta drogerie, Fitness centrum, restaurace, kosmetické služby, atd. 3 min. pěšky na autobus k metru B - Nové Butovice nebo Luka. Pěšky cca 10 minut na metro Lužiny. V místě je výborná občanská vybavenost: školy, školky, dětská hřiště, lékaři. Prostřední vhodné i pro rodiny s dětmi, pár kroků od Prokopského údolí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539709
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha76
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.