Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 230 m² bez realitkyNová Ves v Horách, Nová Ves v Horách - Nová Ves v Horách, Ústecký kraj

Nová Ves v Horách, Nová Ves v Horách - Nová Ves v Horách, Ústecký kraj
Cena299 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 268 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme velký samostatný byt 1n.p. v bytověm domě 2+1 o velikosti 70m2 + podíl 1/2 sousedního bytu (stejná dispozice) + příslušenství (obrovský sklep, půda..) V domě se nachází celkem 4 byty - 2 byty v 1.np a 2 byty v 2.np. Nad byty je jětě na celé ploše obyvatelná půda, ze které lze vybudovat další byt nebo ateliér. Dům je celkově podsklepený - prostor lze využít jako sklad, dílnu atd.. V domě je v současnosti 1 velmi slušný obyvatel, který se o dům dle svých možností stará. Zbývající druhou polovinu bytu v 1.n.p. lze přednostně dokoupit (předjednáno s exekutorem i majitelem). Před byty je veliká vstupní hala. V domě elektřina, voda. Kanalizace a plyn vede před domem, nutno připojit. Za domem je pozemek o velikost 2400m2, jižně orientovaný, na jehož hranici teče potok. Krásný výhled do krajiny, přístupová cesta z hlavní silnice. Pozemek je nyní v majetku Státního pozemkového úřadu - předjednaný pronájem s možností následného odkupu. Pozemek je se souhlasem obce zastavitelný.

Dům je k rekonstrukci (obývali ho nepřizpůsobiví), ale důležité prvky jsou v pořádku - krov je v pěkném stavu, byty nejsou vlhké.. Nicméně je to skvělá příležitost k investici a k velmi pěknému bydlení. Ideální pro někoho, kdo chce nebo může budovat postupně s perspektivou rozšíření.. Německá hranice 500m, do Litvínova 5km (10min.autem, jezdí bus), v obci veškerá občanská vybavenost. S právní stránkou věci (exekuce, předkupní práva, atd. poradíme, vysvětlíme..) Prodáváme za cenu exekutorského odhadu. Při rychlém jednání dohoda možná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539742
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha230
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.