Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 14156 m² bez realitkyČerná - Černá, Kraj Vysočina

Černá - Černá, Kraj Vysočina
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 944 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 14 156 m2, který je určen k výstavbě komerčního objektu na ploše větší než 4500 m2. Ostatní plochy možno využít jako skladovací. Pozemek situován v obci Černá, která leží 4 km od sjezdu z dálnice D1 u Měřína.

Areál bývalého lihovaru v nedávné době zbořen, nyní beze stavby.

K realizaci výstavby je zpracován projekt, který je možno odkoupit (rekonstrukce výrobní haly na lehkou výrobu). Projekt není započítán v prodejní ceně. Lze rozdělit na parcely, sítě na hranici pozemku. Možnost jednotlivé parcely zasíťovat.

Momentálně bez stavby, připraven k okamžité realizaci záměru. Při rychlém jednání možná sleva. Prodej je uskutečňován přímo, bez účasti RK. Ev. číslo: 23381

V současné době v realizaci nový územní plán P4 - plochy smíšené obytné - venkovské, vydání 8/2018. Následně je možné pozemky přípustně využít jako pozemky staveb pro bydlení, živnostenské aktivity v objektech odpovídajících velikostí vymezených pozemků a měřítku daného prostoru. Pozemky související dopravní a technické infrastruktury, veřejných prostranství, pozemky sídelní zeleně. Lze účelně využít lineární tvar plochy bývalého lihovaru. Zástavba bude inspirována tradicí místní zemědělské usedlosti, pro kterou je příznačné víceúčelové využití.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540091
VybavenoNevybaveno
Plocha14 156
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.