Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+1 • 112 m² bez realitkyPřemyšlenská, Praha - Kobylisy

Přemyšlenská, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Cena9 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 5+1, OV, v přízemí, resp. zvýšeném přízemí cihlového domu se zahradou, na vynikajícím, velmi klidném místě s rodinnými domy v nízké rezidenční zástavbě, s perfektní dopravní dostupností (metro Kobylisy 400 m pěšky, plus sedm linek tramvaje).

Klidná vlastní zahrada přímo pod okny, spoluužívaná pouze s vlastníkem druhé bytové jednotky. Slunná orientace zahrady na jih, do klidného, rozlehlého vnitrobloku převážně řadových rodinných domů, vlastní pergola pro příjemné posezení.

Byt je po celkové rekonstrukci v r. 2005: podlahy, příčky, topení, obě koupelny, kuchyně, nábytek na míru, dřevěná Eurookna, podlahové topení pod dlažbou, bezpečnostní venkovní rolety.

Byt se nachází na dvou podlažích, spojených schodištěm z rohu obývacího pokoje.

V přízemí je situován byt 3+1, s prostorným světlým obývacím pokojem, kuchyní s krásným výhledem a dvěma ložnicemi, dvě koupelny s WC, menší šatna, všechny místnosti jsou přístupné přímo z chodby bytu, neprůchozí. V jedné koupeně je vana a WC, v druhé sprchový kout a WC.

V polosuterénu s okny jsou situovány další dvě místnosti, s krbem, sprchovým koutem a klasickou finskou saunou.

Na jižní straně, směrem do zahrady, jsou okna obytných místnosti umístěná na úrovni zvýšeného přízemí. Všechna okna, která jsou v pohledu z vnitrobloku/zahrady i v pohledu z ulice patrná v provedeni v hnědé barvě, přísluší k bytové jednotce.

Celková výměra bytu je 112,6 m2. Dále k bytu přísluší dvě komory na chodbě domu k výlučnému užívání, které nejsou započteny do plochy bytu, a půda (72 m2), společná s druhou bytovou jednotkou.

Dům po rekonstrukci (zateplení, fasáda), je napojený na elektřinu, vodu, kanalizaci.

Zateplená budova, nízké provozní náklady, vytápění ÚT elektro, v plánu je i zavedení plynu v brzké době. Bezproblémové parkování, velmi klidná, příjemná ulice, plná občanská vybavenost, skvělá dopravní dostupnost. Zabezpečení alarmem.

Kategorie energetické náročnosti bude upřesněna, dům je zateplený, byla provedena výměna oken. Ideální pro rodinu s dětmi. Výjimečná nabídka. Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542783
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha112
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.